Двоструки оскаровац - глумац Кевин Спејси жали због покушаја силовања младог колеге

ЕНТОНИ РЕП ОТКРИО ДА ГА ЈЕ КАО 14-ГОДИШЊАКА „ПОДИГАО КАО МЛАДОЖЕЊА МЛАДУ“

Кевин Спејси

  • Спејси преко Твитера објаснио своју сексуалну оријентацију: „Као што знају моји најближи, у животу сам имао везе и са мушкарцима и женама. У животу сам имао романтичне сусрете са мушкарцима и сада бирам да живим као геј мушкарац“

        АМЕРИЧКИ глумац и оскаровац Кевин Спејси изјавио је да ужаснут због тврдњи да је сексуално узнемиравао тинејџера пре неколико деценија и први пут отворено рекао да је геј.

        У интервјуу за Базфид, глумац Ентони Реп, који има улогу у тв серији „Звездане стазе: Дискавери“, рекао је да се спријатељио са Спејсијем док су наступали на Бродвеју 1980-тих.

        Реп је навео да је имао 14 година када је 1986. био на журци у Спејсијевом стану. Тада га је 26-годишњи Спејси, пијан, наводно подигао „као младожења младу“ и положио на кревет.

        Спејси је покушао да га заведе али је Реп, како је навео, ипак успео да се ослободи. Одлучио се да о овоме говори пошто се сексуално злостављање у филмској индустрији нашло у жижи након оптужби на рачун продуцента Харвија Вајнстајна.

        Двоструки добитник Оскара објавио је на Твитеру да се не сећа сусрета.

        „Ако се јесам понашао као што је (Реп) рекао, дугујем му искрено извињење за оно што би било изузетно непримерено понашање у пијаном стању и жао ми је због осећања које је, како је описао, морао да носи све ове године“, навео је Спејси.

        Спејси (58) је синоћ на Твитеру говорио и о својој сексуалној оријентацији.

        „Као што знају моји најближи, у животу сам имао везе и са мушкарцима и женама. У животу сам имао романтичне сусрете са мушкарцима и сада бирам да живим као геј мушкарац“, наводи се у поруци холивудског глумца.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари