Вулић: Комшић наступа као јалијаш и шибицар, али је - бошњачки мали миш

„МОЖДА ЈЕ УЗУРПАТОР ПОЗИЦИЈЕ ЧЛАНА ПРЕДСЕДНИШТВА БиХ ПОД ДЕЈСТВОМ РАЗНИХ СУПСТАНЦИ“

Сања Вулић

* Сања ВУЛИЋ: Хибрид, Жељко Комшић је до те мере политички промашен да му не преостаје ништа друго него да загађује јавни простор

______________________________________________________________

         ЧЛАН Председништва СНСД-а Сања Вулић изјавила је да никога у Републици Српској не занима чиме и како се опушта један од два бошњачка члана Председништва БиХ Жељко Комшић, али је чињеница да га ни други, отети мандат у Председништву не чини достојним било које позиције.

       - Узурпатор позиције члана Председништва вероватно из властитог искуства и појма "опуштања" и другима препоручује слично. Политичка појава Жељко Комшић и његови наступи су, благо речено, били увек чудни и неболузни, али ми је сада јасно да је човек, можда, стално под дејством разних супстанци с обзиром на то да их препоручује и другима - истакла је Вулићева за Срну.

       Реагујући на вулгарну Комшићеву изјаву упућену председнику Републике Српске Милораду Додику, Вулићева је рекла да је Комшић очигледно чекао да Додик оде из Председништва, па да онда уличарски добацује као мали миш, јер четири године му ништа није смЕо рећи у очи.

       - Хибрид, Жељко Комшић је до те мере политички промашен да му не преостаје ништа друго него да загађује јавни простор - нагласила је Вулићева додавши да његов боравак у Републици Српској показује колико је Српска отворена за све, па и за непристојног Комшића.

       - Након његове недоличне, јалијашке и шибицарске изјаве - нико га не би пустио ни на подручје града, а он се по Републици Српској шепури као добротвор - навела је Вулићева.

       https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=494771

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари