Вишковић: Турковић би за ово што је рекла у сваком нормалном друштву била смењена

„МИНИСТАРКА СПОЉНИХ ПОСЛОВА СВОЈИМ ИЗЈАВАМА ПОКАЗУЈЕ ДА БиХ – НИЈЕ ОДРЖИВА“

        ПРЕДСЕДНИК Владе Републике Српске Радован Вишковић изјавио је да би министар спољних послова у Савету министара Бисера Турковић после изјава заслепљених мржњом према Републици Српској у нормалном друштву била смењена са јавне функције.

       Вишковић је рекао Срни да изјаве стижу увек од политичара из Сарајева када немају резултате свог рада, па тако и Турковићева кад нема резултата о којима би говорила у емисији пажњу преусмерава на причу о укидању Републике Српске.

       „Бисера Турковић обмањује јавност у БиХ и сама показује да на овакав начин и оваквим изјавама БиХ није ни одржива", истакао је Вишковић коментаришући изјаве Турковићеве усмерене против Републике Српске и њених легитимно изабраних представника.

       Он је напоменуо да је Република Српска настала вољом народа и да је гарант српског опстанка.

       „Сви смо у Републици Српској свесни шта нам значи Република Српска и зато су бесмислене и ова и неке друге сличне изјаве у којима се позива на укидање Српске", рекао је Вишковић.

       Према његовим речима, тако само мобилишу све у Републици Српској да је сваким даном јачају и развијају, што и се и чини.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари