Шпирић: Маске су пале – Шмитово признање гаси опозицију у Републици Српској

ДОБРО ЈЕ ШТО ЈЕ НЕМАЦ СРБИМА ОТВОРИО ОЧИ ДА ОПОЗИЦИЈА НЕ ПРЕЗА НИ ОД ПАКТА СА ЂАВОЛОМ

Никола Шпирић

* Председавајући Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Никола ШПИРИЋ: Само су несувисла оправдања и демантовања из редова опозиције гора од онога што је Шмит изјавио о њима. Сад је јасно ко чува, а ко руши Републику Српску

_______________________________________________________

         ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Никола Шпирић рекао је да је данашња изјава Кристијана Шмита дугме за гашење опозиције у Републици Српској.

         - Чак и овакав Шмит, непризнат и острашћен према Републици Српској, отворио је очи Србима да опозиција не преза ни од пакта с ђаволом у борби за власт и јуришању на институције Републике Српске. Безидејност опозиције, која за једини програм има рушење председника Републике Српске Милорада Додика, оголио је онај ко им је требао помоћи у том срамном циљу - изјавио је Шпирић за Срну.

         Он сматра да јавност у Републици Српској није чула ништа што није знала и што није било видљиво, али је добро да су и "неверне Томе" чули од Шмита какве се игре играју у подривању Републике Српске и њених институција.

          - Само су несувисла оправдања и демантовања из редова опозиције гора од онога што је Шмит изјавио о њима. Маске су пале и сад је јасно ко чува, а ко руши Републику Српску. Само то им је узалудан посао. Донкихотивски јуришају на ветрењаче па су у својој немоћи смешни - закључио је Шпирић.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари