Мићић: Mој споразум са СНСД није политички већ економски - не напуштам СДС

„ОНИ КОЈИ СУ ПРОТИВ ТОГ СПОРАЗУМА НЕ ВОЛЕ НИ БИЈЕЉИНУ НИ СМЕБЕРИЈУ“

* Открио да се његов споразум са СНСД тиче 12 пројеката битних за град, попут ауто-пута и гасификације

_____________________________________________________________________________

        ГРАДОНАЧЕЛНИК Бијељине Мићо Мићић изјавио је данас да никада неће напустити СДС, те да приједлог споразума са СНСД није политички, већ економски.

        Он је поручио да сви који су против тог споразума не воле свој град и Семберију.

        "Они не размишљају на начин да је најбитније да смо одговорни према грађанима и да ми у локалној заједници треба да радимо, пре свега, пројекте", рекао је Мићић новинарима.

        Према његовим речима, у споразуму са СНСД је 12 пројеката битних за град, попут ауто-пута и гасификације.

        "Тема споразума су ти пројекти који у наредном периоду треба да буду урађени и нигде се не говори о некаквом преласку и политичкој причи, а поготово не о високој политици", тврди Мићић.

        Он каже да има можда милион примедби на функционисање закона и доношење пореске политике, али да није посао локалне заједнице да то ради.

        "Остајем при томе да високу политику треба да води врх странке, посланици у Народној скупштини Републике Српске и парламенту БиХ, а да се ми бавимо локалним темама и мој једини мотив у вези са споразумом су били пројекти", навео је Мићић.

        Одговарајући на питање новинара о забрани лидера СДС Мирка Шаровића да се сарађује са лидером СНСД Милорадом Додиком, Мићић је рекао да ће о тој теми сутра бити речи на Председништву странке и додао да се чује и са Шаровићем.

        "Ту има мало више буке, галаме и приче, мало је то надувано", оценио је Мићић и поновио да није имао намеру, нити жели да напусти СДС, поготово не да прелази негде.

        "Желим да у овом граду направимо још лепих ствари, то је мој једини мотив", закључио је Мићић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари