Лукач: У Српској нема прислушкивања посланика - `слушање` кроз зидове постоји само у филмовима

„ПРИСЛУШКУЈУ СЕ САМО КРИМИНАЛЦИ И ПОТЕНЦИЈАЛНИ ТЕРОРИСТИ КОЈИ МОГУ УГРОЗИТИ РС“       

* Министар унутрашњих послова РС нагласио да је синоћна изјава српског члана Председништва БиХ Милорада Додика била само политичка игра коју он увек игра са посланицима Драшком Станивуковићем и Небојшом Вукановићем јер их не узима за озбиљно

* Позвао надлежни одбор у Народној скупштини да дође у МУП и изврши све провере

__________________________________________________________________________

        ДРАГАН Лукач, министар унутрашњих послова РС, рекао је да нико у РС не прислушкује никога, а нарочито не народне посланике, већ само криминалце и потенцијалне терористе који могу угрозити РС.

        Он је рекао да је синоћна изјава српског члана Председништва БиХ Милорада Додика била само политичка игра коју он увек игра са посланицима Драшком Станивуковићем и Небојшом Вукановићем јер их не узима за озбиљно.

        Нагласио је да је већ поднесена кривична пријава, те да се остале кривичне пријаве по истом предмету не могу поднети, а позвао је и надлежни одбор у Народној скупштини да дође у МУП и изврши све провере.

        Перица Бундало, посланик ПДП-а, на ову Лукачеву констатацију је питао шта је полицијско возило, за које је рекао да се ради о белом комбију, 25. и 27. децембра радило пред зградом Председништва ПДП-а, те испод његовог стана.

        "Имам снимке, чак и видео снимке, а о овом први пут јавно сада говорим", рекао је Бундало.

        Лукач је на то одговорио да МУП РС технику користи одговорно и по закону, а да снимање кроз зидове помоћу комбија постоји само на филмовима.

        "Нема потребе да неко долази комбијем под било чији прозор да би га се снимало. Господине Бундало, ви сте озбиљан човек, били сте министар унутрашњих послова, ви знате како се користи техника", рекао је Лукач и додао да свако ко има неку недоумицу или сумњу треба да се обрати МУП.


 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари