Ковачевић: Чим Шмит наметне измене Изборног закон – Српска одмах доноси свој

„КО ЖЕЛИ ДА У БиХ НЕ БУДУ МОГУЋИ НИ ИЗБОРИ – НЕКА ПОДРЖАВА КРИСТИЈАНА ШМИТА“

Радован Ковачевић

* Радован КОВАЧЕВИЋ: „Нас апсолутно не занима мишљење немачког државаљанина Кристијана Шмита. Не занима нас ни његова прича између осталог о Изборном закону. Шмит није позван да се тиме бави, али ни било којом темом у БиХ. Странке партнери у власти на нивоу БиХ разговарају о Изборном закону и верујем да ћемо доћи до решења“

_________________________________________________________

СРПСКИ делегат у Дому народа Радован Ковачевић рекао је за РТРС да било какав покушај њемачког држављанина Кристијана Шмита да наметне измјене Изборног закона БиХ одмах значи да ће Република Српска донијети свој изборни закон.

          - Нас апсолутно не занима мишљење немачког државаљанина Кристијана Шмита. Не занима нас ни његова прича између осталог о Изборном закону. Шмит није позван да се тиме бави, али ни било којом темом у БиХ. Странке партнери у власти на нивоу БиХ разговарају о Изборном закону и верујем да ћемо доћи до решења - истакао је Ковачевић, коментаришући изјаве Шмита.

          Ковачевић је истакао и да би се дошло до краја европског пута БиХ, ако би Шмит наметнуо измене Изборног закона БиХ.

           - Ми сматрамо да БиХ не може ићи према ЕУ, ако постоји неизабрани странац који намеће одлуке. То води БиХ у нестанак - рекао је Ковачевић.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари