Код Бијељине 16 ухапшених – дрога, оружје, проституција...

МЕЂУ ПРИВЕДЕНИМА ПЕТОРИЦА ИЗ СЛОВЕНИЈЕ ДВОЈИЦА МУСЛИМАНИ ИЗ БиХ

* На месту привођења – у кући Милисава Томића - пронађено десет пиштоља, 14 пакетића кокаина, девет таблета медицинске дроге, три панцира, више мобилних телефона и лап топова, те новац у износу од око 20.000 КМ у разним валутама - еври, франци, шведске круне, долари...

_____________________________________________________________________________

        УПРАВА за организовани и тешки криминалитет и Полицијска управа Бијељина, у оквиру оперативне акције "Кристал", извршиле су у месту Суво Поље претрес и хапшење 16 лица у викенд кући која је власништво Милисава Томића.

        Ухапшени су Милисав Томић и Александар Гајић, обојица из Бијељине, Павле Стевић и Срђан Мићић, обојица из Брчког, Жељко Симић и Саво Симић, обојица из Угљевика, Радан Дотлић, Синиша Перић, Радослав Симић, Данијел Перић, Златан Ћук, Владан Какућа и Жељко Вујић - сви из Бијељине, Ади Бајгорић из Словеније, Елвис Хоџић из Лукавца и Тијана Максимовић звана Тијана Ајфон из Руме.

        Сва наведене особе се саслушавају у својству осумњичених и сведока, а осумњичене су за кривична дела `недозвољена производња и промет опојних дрога`, `недозвољена производња и промет оружја и проституција`.

        Приликом претреса викенд куће, лица и возила до сада је пронађено десет пиштоља, 14 пакетића кокаина, девет таблета медицинске дроге, три панцира, више мобилних телефона и лап топова, те новац у износу од око 20.000 КМ у разним валутама - еври, франци, шведске круне, долари...

        У службене просторије доведени су Рикардо Мердаусл, Белић Сашо, Винчић Славко и Дробић Славиша, сви из Словеније, Крстић Марија и Гачић Софија из Београда, Петровић Саша из Чачка (женска особа), Денић Јована из Младеновца, Какућа Дејан, Еркић Марко, Хамзић Дамир и Деспотовић Алекса.

        Све ове наведене особе се саслушавају у својству осумњичених и сведока и исти су осумњичени за кривична дела `недозвољена производња и промет опојних дрога`, `недозвољена производња и промет оружја и проституција`.

        Претрес је обављен под надзором Окружног јавног тужилаштва Бијељина.

        Извештај Тужилаштву БиХ биће достављен против  Тијане Ајфон, Томић Милисава, Ћук Златана, Максимовић Вујић Жељка и Какућа Владана због постојања основа сумње да су починили кривична дела.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари