Додик: Велика је привилегија грађана РС што на демократским изборима бирају власт

ПРЕДСЕДНИК СРПСКЕ ПОЖЕЛЕО СВИМА ДОБРО ЗДРАВЉЕ – МА ЗА КОГА ГЛАСАЛИ

          МИЛОРАД Додик, кандидат СНСД-СП-ДНС за српског члана Председништва БиХ гласао је данас у Лакташима и рекао да грађани треба да изаберу компактну власт која ће функционисати у интересу РС и изразио задовољство да избори протичу у најбољој атмосфери.

         "Велика је привилегија за грађане РС да на демократским изборима бирају своју власт. Желим људима добро здравље без обзира за кога се определе", рекао је Додик.

         Цвијановић гласала у Бањалуци

                  са мужем и синовима

         ЖЕЉКА Цвијановић, кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП за председника Републике Српске, гласала је данас у 10:30 у Школи за слушно оштећене у Бањалуци.

         Цвијановићева је на бирачко место дошла са породицом, супругом и синовима, који су такође гласали.
 

            Говедарица: Ово је велики дан за

                  Српску и њене грађане

         КАНДИДАТ Савеза за побједу РС за председника Републике Српске Вукота Говедарица гласао је јутрос око 9 и 30 часова у Гацку, у Основној школи “Свети Сава“ у овом граду.

         Говедарица је на биралиште дошао са супругом Оливером и чекао да и она испуни гласачке листиће да би их у гласачку кутију убацили заједно, истакавши да је ово велики дан за Републику Српску и њене грађане.


 

             ИВАНИЋ: Дан је леп и пун сунца,

           надам се да ће много људи гласати

         МЛАДЕН Иванић, кандидат за српског члана Председништва БиХ из Савеза за побједу, гласао је у друштву супруге у Школи ученика у привреди у Бањалуци.

         Иванић је изјавио да је леп дан пун сунца и оптимизма и да се нада да ће много људи да гласа и искористити своје демократско право како би спречили злоупотребе.

         “Народ ће сам одлучити ко ће га водити четири године, а посебно ме радује да се све одвија цивилизовано и да ће тако остати”, нагласио је Иванић.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари