Додик: Смрт генерала Миловановића велики је губитак за цео српски народ

ЦВИЈАНОВИЋ: ДАО ЈЕ ВЕЛИКИ ДОПРИНОС У НАЈТЕЖИМ ТРЕНУЦИМА СТВАРАЊА СРПСКЕ

        СРПСКИ члан Председништва БиХ Милорад Додик упутио је телеграм саучешћа породици преминулог генерал-пуковника Војске Републике Српске Манојла Миловановића.

        „Са жаљењем сам примио вест о смрти генерал-пуковника Манојла Миловановића, који је као високи војни старешина дао допринос у стварању и одбрани Републике Српске", истакао је Додик.

        Он је навео да је смрт генерал-пуковника Миловановића велики губитак не само за његову породицу и пријатеље, него и за цео српски народ.

        „Искрено саосећајући у болу који вас је задесио, упућујем вам изразе мог најдубљег саучешћа“, наведено је у телеграму саучешћа српског члана Председништва БиХ.

Цвијановић: Дао је велики допринос у најтежим

тренуцима стварања Републике Српске

        И председница РС Жељка Цвијановић упутила је телеграм саучешћа породици преминулог генерала.

        "Искрено сам ожалошћена тужном вешћу о смрти генерала Војске Републике Српске и сенатора Манојла Миловановића. Генерал Миловановић остаће упамћен као храбар и частан генерал, искрени родољуб који је дао велики допринос у најтежим тренуцима стварања Републике Српске", невела је Цвијановићева.

        Додала је да његов одлазак представља велики губитак за породицу и пријатеље, али и за српски народ.​

        "У име грађана Републике Српске и у своје име, упућујем вам изразе најдубљег саучешћа", наводи се у телеграму председнице Републике Српске.

        Генерал-пуковник Војске Републике Српске у пензији Манојло Миловановић преминуо је јутрос у Бањалуци у 76. години.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари