Додик: Цела опозиција се сјатила у Добоју, а у Сребреницу нико од њих није отишао

ОБРЕН ПЕТРОВИЋ: ЧУЈЕМ ДА ЈЕ ВИШЕ ОД 1000 ЉУДИ ИЗ РС ОВДЕ У СТАТУСУ ПОСМАТРАЧА

* Милорад ДОДИК: СДС, ПДП, ДНС и СП овде немају политичку идеју, имају политичку калкулацију. У исто време се одржавају избори и у Сребреници, која је једно од најважнијих националних питања и нама и Бошњацима. Сви су се овде сконцентрисали као лешинари, дошли су у Добој, нико од њих није отишао у Сребрениц, а ја сам јуче био у Сребреници

__________________________________________________________

       УВЕРЕН сам да СНСД улази у још једну велику побједу у Добоју, која ће омогућити граду да настави своје развојни пут, победу која ће бити чиста и јединствена, поручио је Милорад Додик, лидер СНСД-а након састанка којем су присуствовали Борис Јеринић, кандидат за градоначелника и 36 кандидата за одборнике у Скупштини града Добој, које предводи Сања Вулић.     

       "Дакле, ја сам уверен да ће натполовичну већину, близу двотрећинских гласова, добити наш кандидат Борис Јеринић и да је то добро за Добој. Конекција између Владе РС и Градске управе је најбоља могућа... За град је најважније да има градоначелника који ће наставити континуитет, да имамо скупштинску већину која ће заједно са градоначелником креирати планове и да има подршка Владе РС и односно нас са нивоа републике у целини како би се развили вазни пројекти... СДС, ПДП, ДНС и СП овдје немају политичку идеју, они имају политичку калкулацију, а то је најбоље видљиво у чињеници да се у исто време одржавају избори и у Сребреници, која је једна од најважнијих и нама и Бошњацима националних питања. Сви су се овде сконцентрисали као лешинари, дошли су у Добој, а нико од њих није отишао у Сребреницу Ја сам јуче био у Сребреници", изјавио је Додик.

       Верујем да је опредељење свих грађана Добоја да наставимо са свим започетим пројектима, и да имамо политичку стабилност у граду јер она гарантује напредак, поручио је Борис Јеринић.

       "И зато је јако битно да листа СНСД добије што већи број гласова, и што већи број мандата, наравно и да победимо за градоначелника јер то гарантује једну сигурност и стабилност граду Добоју. То су грађани Добоја осетили у протеклом периоду. Где немамо стабилност и сигурност политичку, нема ни напретка“ - поручио је Борис Јеринић, СНСД-ов кандидат за градоначелника Добоја.

       Желeо бих да избори прођу коректно и фер, рекао је Обрен Петровић, председник добојског СНСД, имамо наговештај да је више од 1000 људи из РС пријављено као посматрачи, што може бити добро, али може бити и забрињавајуће.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари