ВЛАЈКИ: Дачић може обесити мачку о реп оно што је парафирао

 УПОЗОРЕЊЕ ПОТПРЕДСЕДНИКА РС: СРПСКА ТРАГЕДИЈА ПОПРИМА ЕПСКЕ РАЗМЕРЕ

  •  Запад ће наставити да уништава Србе и у овој деценији. Преостали Срби на Космету имају трагичан избор - да се одупру и да добрим делом изгину, или да на време побегну
  •  То што је потписано да ће „Република Косово” поштовати постигнути договор о аутономији косметских Срба може се „обесити мачку о реп”. У релативно кратком времену њене јединице, потпомогнуте тамо стационираним НАТО трупама, преузеће тоталну власт на читавој територији, опомиње Емил Влајки
  •  Калварија остатка Србије наставиће се, ако не искрсне неки истински вођа и покрет

           ПОТПРЕДСЕДНИК Републике Српске Емил Влајки оценио је да ће Србија и званично признати самопроглашено Косово ако њен државни врх потпише „бриселски парафирани споразум”, чиме ће ампутирати 15 одсто властите територије.

           „Ако државни врх Србије потпише „бриселски парафирани споразум”, онда је Космет, са смешном аутономијом свог северног дела, под јурисдикцијом „Републике Косово”, што значи да је ова НАТО творевина и службено призната од Србије која је тиме себи ампутирала 15 одсто територије”, саопштено је из кабинета потпредседника Српске.

           Влајки је оценио да је ово „почетак нове фазе трагедије српског народа, посебно оног на Космету”.

           „То што је потписано да ће „Република Косово” поштовати постигнути договор о аутономији косметских Срба може се „обесити мачку о реп”. У релативно кратком времену њене јединице, потпомогнуте тамо стационираним НАТО трупама, преузеће тоталну власт на читавој територији”, сматра Влајки.

           Он као примере наводи да су приликом акције „Олуја” хрватске снаге игнорисале војнике УН који су раздвајале Хрвате и Србе, те да су 2004. НАТО снаге на Космету заједно са Албанцима вршиле етно-геноцидно чишћење Срба на том простору.

           Влајки је назвао срамотним за читаву западну цивилизацију што се, у последњих 20 година један европски народ - Срби, третира као некада Јевреји, да се бомбардују, демонизују, уцењују, терају у концентрационе логоре, протерују и економски и територијално уништавају.

           „Трагедија Срба поприма епске размере, пошто ће Запад са таквом праксом наставити и у овој деценији. Преостали Срби на Космету имају трагичан избор - да се одупру и да добрим делом изгину, или да на време побегну”, сматра Влајки.

           Он је додао да ће се „калварија остатка Србије наставити, ако не искрсне неки истински вођа и покрет”.

           „Пример Југославије је јасно показао да кад се једна земља почне распадати, њен распад се више не може ничим зауставити”, наводи се у саопштењу.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари