Настављена седница Скупштине Српске - без посланика опозиције

ЦВИЈАНОВИЋ: ДОБРО ЈЕ ШТО ВЛАДАЈУЋА КОАЛИЦИЈА НИЈЕ УПАЛА У ЗАМКУ ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈЕ РС

        СЕДНИЦА Народне Скупштине Републике Српске настављена је у малој сали - без посланика опозиције који су јуче поподне физичком блокадом трибине и стола председавајућег онемогућили њен рад.

        Седница је настављена са дневним редом који опозиција не прихвата.

        Опозиција се упутила ка малој Сали, али јој је забрањен улазак.

        Опозициони посланици су се повукли на консултације.

        Колегијум НС РС одбио је да на дневни ред врати Консолидовани ревизорски извештај о извршењу буџета РС за 2016. годину, након чега су опозициони посланици онемогућили наставак седнице у скупштинској сали.

        Председник Владе Српске Жељка Цвијановић изјавила је да је добро што владајућа коалиција није упала у замку дестабилизације РС, те да седница Народне скупштине може да се одржи на било којем месту у РС.

        „Из мале сале сам прошла неометано и нисам приметила никакве барикаде“, изјавила је Цвијановић.

        Демантовала је да је било договора да се омету посланици опозиције, али је поставила питање - да ли је било договора да се омета рад највишег законодавног органа РС?

        Да ли је проблем што полиција реагује да заштити уставни поредак и омогући несметан рад парламента, упитала је премијерка и додала да је очигледно да смо дошли у ситуацију да они који су у парламенту мањина, тероришу већину која је у парламент дошла да ради.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

dumbo's picture
dumbo 23:44 13.09.2017.

  • +2
Voting is closed.

Опа, жури се много Брајан Хојт Јиу, да и у Српској одради већ познати,,македонски случај,, са Заевом, само што Заева у Српској има јако пуно у Савезу за промене. Хоће ли се медијски експонирани, преко сваке мере,Вучић сад усудиити да опет позове у Београд на разговор и Додика, и Иванића, и Чавића, и Говедарицу, да им скрене пажњу да ,,не једу ,,меке крушке,, и да се не свађају, или зна већ западни сценарио и глумиће,,невинашце,. Рачунам да ће опет прорадити дубока свесност обичних људи Српске, да ће видети сву издајничку делатност набројаних,, српских Заева,Иванића,Чавића,Говедарице, да ће се одупрети њиховој подривачкој делатниости, јер у супротном, изгубиће државу.. Ситних јајара похлепних на стране паре, никада у српском роду није недостајало..

Додај коментар