Устанимо против хашке инквизиције која после Милошевића убија и Шешеља

МОГУЋ И ИЗЛАЗАК НА УЛИЦЕ СВЕ ДО КОНАЧНОГ ПУШТАЊА ЛИДЕРА РАДИКАЛА ДА СЕ СЛОБОДНО ЛЕЧИ И БРАНИ

  • Србски Образ затражио од ввласти Србије да заштити основна људска права свог грађанина Војислава Шешеља — почевши од права на живот и одговарајуће лечење у Србији или у Русији, па до уважавања претпоставке невиности и права на завршетак суђења у разумном року

         ВЕСТ о опакој болести (метастази рака) др Војислава Шешеља, још једном је показала србождерску суштину такозваног Хашког трибунала.

         Након деценијског заточења председника СРС без правоснажне пресуде, и потпуне немоћи и незнања које су тужиоци и судије показали у сучељавању са њиме, хашка инквизиција је прибегла старом и већ опробаном начину обрачуна са непокорним Србима.

         Не могавши да осуде Војислава Шешеља, решили су да га убију, управо као и Слободана Милошевића: изазивањем тешке болести и ускраћивањем права на одговарајуће лечење!

         Србски Образ захтева од председника Републике Србије, председника и потпредседника Владе и надлежних министарстава, да без одлагања поступе по Уставу и закону и заштите основна људска права свог грађанина Војислава Шешеља — почевши од права на живот и одговарајуће лечење у Србији или у Русији, па до уважавања претпоставке невиности и права на завршетак суђења у разумном року.

         Такође, позивамо све родољубиве организације и појединце да заједнички подигнемо глас против убијања још једног Србина у хашким тамницама, а ако се молбе надлежним властима покажу узалудним – да, у складу са Божијим и људским законом, изађемо на улице србских градова све до коначног пуштања Војислава Шешеља да се слободно лечи и брани.

         У супротном, бићемо не само сведоци, него и саучесници једног подмуклог злочина.

 

                                         Председник Србског Образа,

Младен Обрадовић

www.obraz.rs/sloboda-srbinu-vojislavu-seselju/

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари