Шешељу уграђен исти апарат са замењеним електродама

Лекари тврде да апарат сада добро ради, али се лидер СРС и даље осећа лоше и не примећује никакво побољшање

* Шешељ је вероватно већ враћен у притворску јединицу Хашког трибунала, а СРС  је оценила: `Очигледно је да ће Трибунал наставити да угрожава Шешељев живот јер нема излазну стратегију за окончање овог политичког процеса у коме је Тужилаштво потпуно поражено јер није доказало ниједну тачку оптужнице

          ПРЕДСЕДНИК Српске радикалне странке Војислав Шешељ јуче је поново оперисан у болници изван Хашког трибунала јер дефибрилатор, који му је уграђен почетком јанаура, није био исправан. Шешељу је сада уграђен исти апарат  коме су замењене електроде. Лекари тврде да апарат сада добро ради.

          Међутим, председник Српске радикалне странке се и даље осећа лоше и не примећује никакво побољшање. Упркос овој чињеници, најављено је да ће Шешељ већ у току дана бити враћен у притворску јединицу Хашког трибунала. 

          Српска радикална странка сматра да је ово скандалозно имајући у виду искуство након претходне операције када је Шешељ свакодневно пребациван у болницу јер му се нагло погоршавало стање.

          Српска радикална странка најоштрије осуђује монструозно понашање Хашког трибунала који је намерно исцрпљивао Војислава Шешеља иако се више од месеца дана зна да је дефибрилатор неисправан.

          Очигледно је да ће Трибунал наставити да угрожава Шешељев живот јер нема излазну стратегију за окончање овог политичког процеса, а Тужилаштво је потпуно поражено јер није доказало ниједну тачку оптужнице.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари