Шешељ враћен у Схевенинген, добио нову терапију са 12 лекова

ЛЕКАРИ ИЗВАН ТРИБУНАЛА ИЗНЕНАЂЕНИ

ШТО СЕ ЊЕГОВ ПЕЈСМЕЈКЕР НЕ КОНТРОЛИШЕ СВАКОГ ДАНА

  • СРС обновила захтев да Хашки трибунал под хитно омогући да тим српских лекара на челу са Милованом Бојићем, за који је Војислав Шешељ дао сагласност, посети и прегледа лидера радикала

        Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ враћен је око поноћи из болнице изван Хашког трибунала у притворску јединицу. Стражари су јуче око 17 часова позвали хитну помоћ када је Шешељу нагло позлило.

        Лекари у болници су нагласили да је неопходно да се пејсмејкер контролише свакога дана и били су изненађени када им је Шешељ рекао да у Хашком трибуналу то не раде, јер немају потребну опрему.

        Лидеру српских радикала је преписана нова терапија која обухвата 12 лекова. Лекари у болници су, на основу налаза, констатовали да је један од лекова који је Шешељ до сада узимао негативно утицао на бубреге.

        Српска радикална странка поново захтева да Хашки трибунал под хитно омогући да тим српских лекара на челу са Милованом Бојићем, за који је Војислав Шешељ дао сагласност, посети и прегледа лидера српских радикала.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари