ШЕШЕЉ: Хоћемо интеграцију са Русијом - пикирам на место премијера

НА МИТИНГУ У НИШУ ПРИСТАЛИЦАМА РЕКАО ДА ЈЕ „У ДОБРОЈ КОНДИЦИЈИ”

Др Војислав Шешељ у Нишу

        ПРЕДСЕДНИК Српске радикалне странке Војислав Шешељ поновио је у Нишу да се добровољно неће вратити у Хаг.

        Он је - прво на конференцији за новинаре, а затим и на митингу у центру Ниша - рекао да су српски радикали посвећени обнови странке и да су због медијске блокаде принуђени да се присталицама обраћају на јавним трибинама путујући по Србији.

        Шешељ је на митингу изнео погледе СРС на спољну и унутрашњу политику Србије у којој се тешко живи и у којој је актуелана власт изневерила очекивања и наде грађана, поновивши већ изнете оптужбе и критике на рачун председника Томислава Николића и премијера Александра Вучића.

        Шешељ је рекао да би Србија у спољној политици требало да се интегрише са Русијом и савезом земаља око ње, као и да би требало да приступи војном савезу са Русијом и чланицама тог савеза.

        У унутрашњој политици треба водити паметну националну политику са ослонцем на сопствене снаге.

        Шешељ је поново затражио расписивање избора на свим нивоима и рекао да он „пикира мјесто председника владе”.

        Шешељ је рекао да би СРС могао да сарађује са странкама које су наклоњене Русији и да у СРС могу да се врате сви они чланови који су је напустили осим оних који су украли тој странци одборнички или посланички мандат.

        Он је окупљеним присталицама дуго говорио и рекао да би тако могао целу ноћ што значи, како је додао, да је у доброј кондицији.

        На митигу су говорили локални лидери СРС и функционери странке Вјерица Радета, Зоран Красић, Милорад Мирчић и Немања Шаровић.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари