ШЕШЕЉ: Дипломирао је на издајничком, полтронском, поданичком, преварантском...

РАДИКАЛИ ПОКУШАЛИ ДА ТОМИСЛАВУ НИКОЛИЋУ УРУЧЕ

„ДЕСЕТ ДИПЛОМА КОЈЕ ЈЕ СТЕКАО КРВАВИМ И МУКОТРПНИМ РАДОМ“

Др Војислав Шешељ испред Председништва

        ПРЕДСЕДНИК Српске радикалне странке, проф. др Војислав Шешељ данас је испред Председништва Србије покушао да уручи Томиславу Николићу десет заслужених диплома које је стекао крвавим и мукотрпним радом.

         „Асоцијација приватних факултета овластила ме је да данас будем ректор и доделим Томиславу Николићу не само једну, него десет нових диплома. Предаћу му диплому издајничког факултета, полтронског, поданичког, преварантског, института тајкунских јатака, диплому факултета Драгице Николић, покварењачког факултета, хохштаплерског и диплому почасног доктора наука универзитета у Бајчетини. Немојте неко да каже да ове дипломе нису заслужене. Оне се нигде не могу оспоравати“, рекао је др Војислав Шешељ.

        Под изговором да се писарница Председништва реновира, др Војислав Шешељ је од стране официра МУП-а и припадника Жандармерије спречен да Томиславу Николићу уручи дипломе.

         „Имате чин, можете да преузмете дипломе за председника Николића стечене на регуларан начин“, рекао је др Шешељ официру МУП-а и додао да полиција не сме да прими дипломе, „јер ће им Вучић за казну смањити плату још десет одсто“.

        Дипломе је покушао да преда и изасланик др Војислава Шешеља Немања Шаровић, коме полиција није дозволила да приђе Председништву Србије. 

        (саопштење Српске радикалне странке)
         
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари