Седам безуспешних електрошокова, Шешељево стање је драматично!

ПРАВНИ САВЕТНИК ЛИДЕРА РАДИКАЛА БОРИС АЛЕКСИЋ ЗА ФАКТИ

Борис Алексић

  • Електроконверзија, односно електрошокови опет нису успели да врате рад срца у синусни ритам. Војислав Шешељ је, иначе, због тахикардије одведен у болницу
  • Шешељ напросто мора да буде пуштен на слободу, да би се лечио. Очигледно је да му се у притворској јединици даље погоршава здравствено стање. Намерно на њега врше притиске пред завршну реч

        ПОРТПАРОЛКА хашког трибунала нерма Јелачић лаже кад тврди да је Војислав Шешељ пребачен у болницу због „раније лекарског заказаног прегледа“. То је најобичнија лаже - рекао је за Факте правни саветник лидера радикала Борис Алексић.

        Јесте ли имали додатне контакте са Хагом? Можете ли изнети више података у Шешељевом здравственом стању?

        - Електроконверзија, односно електрошокови опет нису успели да врате рад срца у синусни ритам. Војислав Шешељ је, иначе, због тахикардије одведен у болницу. У специјалну болницу ван притворске јединице. Забрањен му је био контакт са свим притвореницима.

        Шта је разлог?

        - Војислав је из непознатих разлога потпуно изолован. Није добио обавештење због чега је то тако, али та забрана траје најмање двадесетак дана.

        У чему је био „раније заказани преглед“?

        - Имао је седам електрошокова! Безуспешних, као и 2010, а сваки електрошок оштећује срце. Стање је драматично!

        Шта је решење? Осим ако хашки трибунал смишљено не ради на још једном „судском убиству“...

        - Шешељ напросто мора да буде пуштен на слободу, да би се лечио. Очигледно је да му се у притворској јединици даље погоршава здравствено стање. Намерно на њега врше притиске пред завршну реч. Ни правни саветници и кејс-менаџер немају право на привилеговану посету, да му помогну у припреми одбране. Дакле, покушавају да га елиминишу на сваки начин! Стање је изузетно драматично. Шешељ мора да буде пуштен на слободу да би се лечио. И то што пре!

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари