„Хаг угрожава Шешељев живот са циљем да изазове смртни исход”

Лидер радикала враћен из болнице у притворску јединицу трибунала

* Још увек није решен ни проблем са неисправном електродом дефибрилатора који је Шешељу уграђен у јануару. Неопходно је да се обави још једна операција како би се неисправна електрода заменила, али ова интервенција још није ни најављена

          ПРЕДСЕДНИК Српске радикалне странке Војислав Шешељ враћен је јуче око 17 часова из болнице у притворску јединицу Хашког трибунала.

          Шешељ је јуче хитно одведен  у болницу ван Трибунала због учестале и све израженије аритмије. Урађено му је седам електро шокова, али Шешељево здравствено стање се није поправило. Председник Српске радикалне странке се и даље осећа веома лоше и има изражену аритмију и тахикардију.

          Још увек није решен ни проблем са неисправном електродом дефибрилатора који је Шешељу уграђен у јануару. Неопходно је да се обави још једна операција како би се неисправна електрода заменила, али ова интервенција још није ни најављена.

          Српска радикална странка упозорава јавност да Хашки трибунал и даље наставља да угрожава Шешељев живот са циљем да изазове смртни исход. Трибунал ће то радити на све драстичнији начин, јер нема излазну стратегију из процеса у којем Тужилаштво није доказало ниједну тачку оптужнице.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари