Држе Шешеља да проевропејци заврше прљав посао са Србијом

Зоран Красић на конференцији за медије Комитета за одбрану Шешеља

* Запад нам је, да би остварио свој покварени циљ, направио проевропске странке. Оне овде треба да спроводе управо оно што спроводи Хашки трибунал против Војислава Шешеља у Хагу! Али, оне то треба да спроводе над целим српским народом

* Шешељ је политички затвореник. Све `локације` из његове оптужнице су правоснажно окончане. Неке пре него што је Шешељ дошао у притвор, а неке за ових девет година. И, нигде у тим пресудама нема Шешеља!

* Отпале су све те тачке оптужнице! Чак су отпали и лажни сведоци у тим другим предметима, а они их враћају да понове лажну причу код Шешеља!

* Држе човека! Зашто? Па, 5. марта су завршне речи. По 10 сати једна и друга страна. Зашто? Да виде ако могу да зауставе Шешеља, да га дуже мало задрже у притвору да би ови проевропејци завршили прљав посао са Србијом и српским народом

* Европској унији се леди крв у жилама кад се помене Војислав Шешељ.Плаше се Војислава Шешеља. Плаше се Српске радикалне странке. Плаше се уствари српског народа

         ПОШТО је већина  грађана заборавила шта је главни предмет, ја бих да вас подсетим. То је оно суђење за ратне злочине, наводно које је починио Војислав Шешељ, а које је почело оном чувеном реченицом Зорана Ђинђића од 17. фебруара 2003. године када је рекао Карли дел Понте: «Водите га и не враћајте га више».

         Судећи по сајту Хашког трибунала и следеће недеље Војислав Шешељ неће да се појави у судници. Значи, остварује се њихов сценарио да Војислав Шешељ што дуже буде у притвору, а они наводно нешто раде у том судском предмету.

 

ЗАПАМТИТЕ ИМЕ ТОМАС ЊОКИ!

Томас Њоки

         А да видимо шта су у међувремену епохално урадили у том судском предмету?

         Судећи према француској верзији  налога, претресно веће је прихватило приговор тужилаштва, па је тужилаштву повећало могућности за завршни поднесак са 200 страна на 300 страна, а прилози неће бити 50 страна, него 100 страна. То су све епохалне ствари које се дешавају у овом предмету!

         Замолио бих да запамтите име и презиме Томас Њоки. Ово Њоки није надимак, него му је презиме. Он је у мисији Европске комисије у Београду. Он је вероватно учествовао у писању извештаја Европске комисије, вероватно у делу који се односи на притвор и дужину притвора у Републици Србији.

         Медији су под насловом „Притвор као гладна година“ објавили како у Србији има много људи који су у притвору и како ти притвори могу да трају чак и 7 година. Са гледишта Европске уније, пошто је она саздана на стандардима поштовања људских права то је неприхватљиво и Србија не испуњава те европске критеријуме. Зато бих замолио јавност господина Томаса Њокија, као представника Европске комисије, да се упути у Хашки трибунал. Тамо се  Војислав Шешељ већ година налази у притвору!

         Ако је седам година за Европу предуго, шта је онда са девет година?!

 

А ДУГ ИТАЛИЈЕ 200 ОДСТО!

         Ми знамо да ови наши еврофанатици не знају математику, да не знају да гледају у календар, да гласају из Бодрума, да не знају да измере ширину трамвајских шина - све то ми знамо, али шта је са овом Европском комисијом?

         Седам година притвора у Србији је премного, а ћуте о 9 година притвора у Хашком трибуналу! Сад се поставља питање чему да верујемо. Да ли овоме што причају у Србији или ономе што примењују у тој њиховој Европи?

         Како је то могуће? Разгрнимо завесу да видимо праву суштину.

         Ми изражавамо крајњу забринутост за стање људских права у Европској унији, САД и тамо где функционише западни тип демократије. Видите, када је Србија у питању, онда се каже да је европски стандард да не може дефицитарно финансирање да буде више од три одсто БДП. Па како је онда у Немачкој – шест или 12 одсто?! Како је у Француској – шесто односно 12 одсто?!

         Значи, европски стандарди се  примењују само према Србији. Говоре нам дадржава у ЕУ може максимално да дугује 65 одсто свог БДП, па ви у Србији водите рачуна. А колико дугује Грчка? Дугује 120 одсто БДП! А Италија 200 одсто! Кад да им верујемо?

         Значи, када су Срби у питању могуће је све, све врсте притиска су дозвољене па чак и када упадну у ову врсту контрадикције. Ово се граничи са потребом преиспитивања менталног стања!

 

И БЕОГРАД ПОСТАО `ЦРНА ТРАВА`!

         Видели смо којим путем Војислав Шешељ побеђује у Хашком трибуналу и ми морамо тим истим путем да побеђујемо овде, да спашавамо Србију. Зато је потребно јединство око виталних националних, економских и свих других интереса. Зато Србија нема алтернативу.

         Да би остварили свој покварени циљ, направљене су нам проевропске странке. Оне овде треба да спроводе управо оно што спроводи Хашки трибунал против Војислава Шешеља у Хагу! Али, оне то треба да спроводе над целим српским народом и зато народ треба да скаче од среће кад чује да се пензија повећала за 1,2 одсто.

         Да ли је отворено неко радно место од кад је Европска унија са својим стандардима кренула кроз Србију? Нема тог места!

         Сада у Србији имате на 192 места печатирано: Црна Трава, Црна Трава. И Београд је постао Црна Трава, и Нови Сад је постао Црна Трава, и Крагујевац је постао Црна Трава. То су европски стандарди.

 

ЦИНИЗМОМ СКРИВАЈУ ТОРТУРУ

         Зато ми не прекидамо акцију – Хоћемо Шешеља, нећемо у Европску унију. Јасно знамо шта хоћемо и јасно желимо да поручимо нећемо у Европску унију.

         Знамо да они нас неће, али нећемо ни ми њих! Ту смо на истој таласној дужини!

         Замислите цинизам у Хашком трибуналу којим се прикрива тортура која се свакодневно спроводи над Војиславом Шешељем. Судији је било тешко да отвори пластичну посуду, да само одшкрине онај целофан и да проба затворску храну. Шешељ му је рекао: само то урадите, повлачим књиге са сајта и повлачим поднеске, као чин добре воље што је неко у Хашком трибуналу смогао снаге да погледа шта се дешава са притвореним Србима.

         Видели сте и сами: судија се, по европским стандардима, подигао и побегао из суднице. То су европски стандарди! На тај начин они функционишу!

         Кад треба да се пљуне на Србију, кад треба да се начини штета Србији и српском народу - сви су они јединствени.

         Неки нас воде мечки на рупу. Неки нас воде према Европској унији која је у распадању. Такви и даље имају замрзнуту слику у својим главама. Нема више те Европске уније од пре 20-30 година! Не постоји она више!

 

НЕ ПОШТУЈУ НИ ОНО ШТО СУ ПОТПИСАЛИ!

         Захваљујући Војиславу Шешељу већина је схватила шта треба да се ради у Србији.

         Војислав Шешељ је политички затвореник. Све локације из његове оптужнице су правоснажно окончане. Неке пре него што је Шешељ дошао у притвор, а неке за ових девет година. И, нигде у тим пресудама нема Војислава Шешеља!

         Отпале су све те тачке оптужнице у тим предметима које се понављају код Војислава Шешеља! Чак отпали и лажни сведоци у тим другим предметима, а они их враћају да понове лажну причу код Војислава Шешеља!

         Држе човека! Зашто? Па, 5. марта су завршне речи. По 10 сати једна и друга страна. Зашто? Да виде ако могу да зауставе Војислава Шешеља, да га дуже мало задрже у притвору да би ови проевропејци завршили прљав посао са Србијом и српским народом!

         Европској унији се леди крв у жилама кад се помене Војислав Шешељ.Плаше се Војислава Шешеља. Плаше се Српске радикалне странке. Плаше се уствари српског народа који сваког дана све јасније утврђује каква је ситуација. Потписују се петиције – Хоћемо Шешеља. Потписују се петиције –Нећемо у Европску унију. Није довољно то што ви нас нећете, нећемо ни ми код вас, јер нам отимате Косово и Метохију, јер ништа што сте написали не примењујете!

         Запад не поштује ништа што је написао! Нису поштовали Дејтонски споразум ни Резолуцију 1244! Поштују само своје интересе. Поштоваћемо и ми Срби само своје интересе!

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари