АЛЕКСИЋ: Тадић више није у функцији Американаца и ЕУ, сад је Тачи његов ниво!

КОМИТЕТ ЗА ОДБРАНУ ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА ТРАЖИ ДА СЕ

ПОД ХИТНО ПРЕКИНЕ НЕЗАКОНИТИ ПОСТУПАК У ХАГУ

Борис Алексић

  • Борис АЛЕКСИЋ: Страхујемо да ће Шешељев живот бити још драстичније угрожен, пошто је циљ западних сила да избришу Српску радикалну странку са политичке сцене доживео потпуни фијаско
  • Борис Тадић више није у функцији Американаца и Европске Уније, већ је у функцији Хашима Тачија. Трговци људским органима и наркомафија са Косова и Метохије, предвођени Хашимом Тачијем - то је ниво Бориса Тадића. Они чине исте ствари против српског народа
  • Пристанак у Бриселу да Косово представља себе и говори у своје име на свим регионалним састанцима - то је и формално признање независности Косова и Метохије, коју је учинио издајнички, прозападни режим Бориса Тадића. Због овога ће једног дана завршити у затвору - кад Србија буде озбиљна и слободна држава, када грађани Србије буду управљали Србијом, а верујте - тај дан није далеко
  • Портпарол НАТО пакта и министар у влади Републике Србије, Драган Шутановац,  24. фебруара је изјавио да је уклањање српских барикада у интересу Срба и Србије. Јер, како каже Шутановац, најбитније је да пролази роба. Можда мисли на оловни концентрат који се краде из српске Трепче и продаје будзашто на Западу
  • Борис Тадић је решио да преда Косово и Метохију. Српска радикална странка ће га спречити у томе. Србија устаје полако на ноге, она ће врло брзо збацити окове које су јој наметнути са Запада 5. октобра

          СРПСКА радикална странка захтева да се под хитно прекине незаконити поступак против Војислава Шешеља који је злоупотребљен у политичке сврхе по налогу западних сила. То смо такође и јуче навели на митингу  и истакли - рекао је Борис Алексић на конференцији за медије Комитета за одбрану лидера радикала.

          Страхујемо да ће Шешељев живот бити још драстичније угрожен, пошто је циљ западних сила да избришу Српску радикалну странку са политичке сцене доживео потпуни фијаско,  а то се јасно видело на јучерашњем митингу у Арени који је показао да је идеологија Српске радикалне странке снажно и чврсто утемељена.

          Војислав Шешељ је у Хашком трибуналу доведен на ивицу смрти. Српска радикална странка упозорава јавност, нагласио је Алексић, да трибунал и даље наставља да угрожава Шешељев живот са циљем да изазове смртни исход.

          Проблем са тахикардијама и аритмијама није решен, он и даље свакодневно има тахикардије и аритмије што доводи до великог физичког исцрпљивања. Уградњом дефибрилатора спречено је само да дође до изненадне смрти када је пулс већи од двеста откуцаја у минути. Подсећам да је он 6. јануара он имао пулс 240, што би заиста мало ко могао да издржи. Заиста га је Бог спасао на Божић.

          Оно што је још интересантно, а везано за његово здравље, јесте да је Војислав Шешељ одмах након операције 12. јануара подигнут на ноге и одведен у притворску јединицу. Иако сви пацијенти којима се угради пејсмејкер или дефибрилатор морају да леже барем 24 часа, како не би дошло до тога да се сензор, који је уведен у преткомору или срчану комору, помери. Код Војислава Шешеља се управо то догодило!

          Подигли су га, малтене, одмах на ноге, вратили га експресно у притворску јединицу, не знамо по чијем захтеву, и дошло је до тога да се сензор у десној преткомори померио, да он не функционише. И сада су планирали да га воде на електрошокове поново, на електроконверзију , а знамо да сваки електрошок додатно оштећује срце. То је просто невероватно шта раде са Војиславом Шешељем у Хашком трибуналу!

          Косова и Метохија је, наравно, увек најбитнија тема и за Српску радикалну странку и за Комитет. Зато ћемо због дешавања на Косову и Метохији направити преседан, иако је ово конференција Комитета за одбрану Војислава Шешеља, и саопштити ставове СРС о најновијим дешавањима у јужној српској покрајини.

          Портпарол НАТО пакта и министар у влади Републике Србије, Драган Шутановац,  24. фебруара је изјавио да је уклањање српских барикада у интересу Срба и Србије. Он је изјавио да српске барикаде на Косову и Метохији, које су чувале српска деца и грађани на северу Косова и Метохије, морају да буду уклоњене што пре и да је оправдано што је жандармерија упала са фантомкама, пребила децу и растурила неке од тих барикада, тј. да је оправдано то што су они помогли властима Хашима Тачија јер, како каже Шутановац, најбитније је да пролази роба.

          Можда мисли, наставио је Алексић, на оловни концентрат који се краде из српске Трепче и продаје будзашто на Западу. После овакве изјаве Драгана Шутановца било је потребно само 24 часа да терористи, шиптарски терористи на Косову и Метохији ступе у акцију, и пошто је Тадићева жандармерија пребила српску децу на барикадама, шиптарски терористи су 25. фебруара, припадници тзв. РОСУ-а, упали у села поред Гњилана, и почели да пребијају Србе, да их хапсе. Пребили су седморицу Срба, ухапсили су такође велики број Срба, претукли су старца од 65 година, и везали су и тукли дете од шеснаест година. Дакле, то све раде терористичке јединице Хашима Тачија, али очигледно координисане са Борисом Тадићем и са овим активностима које су биле уперене против Срба на Косову и Метохији.

          Подсетимо се: први удар на Србе и српске барикаде је дошао од издајничке власти Бориса Тадића, дакле - Тадић је потпуно у функцији, више не можемо да кажемо Американаца и Европске Уније, већ у функцији Хашима Тачија. То је сад његов ниво, дакле, трговци људским органима и наркомафија са Косова и Метохије, предвођени Хашимом Тачијем - то је ниво Бориса Тадића. Они чине исте ствари против српског народа.

          Такође је веома битно, указао је Алексић, то што је свим овим дешавањима, претходио споразум Борка Стефановића са шиптарским сепаратистима на Косову и Метохији, којим се, као што је СРС упозоравала и раније, признаје независност Косова и Метохије. Стефановић је изјавио да је све у реду зато што ће Косово на регионалним форумима бити представљено са звездицом. Е сад, питање је: какве звездице Борко Стефановић види, али, што се тиче СРС - за нас је то јасно кршење Устава, јер споразум који је он потписао са шиптарским сепаратистима представља и кршење Резолуције 1244, а такође и свих одредница у Уставу Републике Србије које се тичу Косова и Метохије као јужне српске покрајине.

          Та фуснота, или звездица, коју види Борко Стефановић, гласи овако: Квалификација не прејудицира статус и у складу је са Резолуцијом 1244  и мишљењем Међународног суда правде о Декларацији Косова о независности. Прво, статус Косова и Метохије је јасан. Косово је део Србије, тако и пише у Резолуцији 1244. Тако пише и у Резолуцијама које су претходиле Резолуцији 1244 - како онима које је донео Савет безбедности, тако и онима које је донела и Генерална скупштина - а тако пише и у Париском мировном споразуму.  Дакле, то никад није било спорно. На овај начин и оваквом квалификацијом, Борко Стефановић и власт Бориса Тадића прихватају Косово као независну државу.

          А кажу, даље, у тој звездици или фусноти: Косово представља себе, и говори у своје име на свим регионалним састанцима. Ето то је та суштина - то је и формално признање независности Косова и Метохије, коју је учинио издајнички, прозападни режим Бориса Тадића. Треба да их буде срамота због овога и једног дана ће завршити у затвору кад Србија буде озбиљна и слободна држава, када грађани Србије буду управљали Србијом, као што и треба да буде, а верујте, тај дан није далеко.

          Овим чином су дефинитивно пале све маске и режим Бориса Тадића је уклонио препреку која је постојала раније, јер је Косово раније на Међународним скуповима било представљано као Косово УНМИК по Резолуцији 1244. Сада је потпуно одстрањен УНМИК, одстрањене су Уједињене Нације, и то је био прави циљ Бориса Тадића, напросто да би добио кандидатуру за чланство у Европској унији. У Европској Унији а видите шта се дешава у Грчкој, шта се дешава у Шпанији, како финансијка централа, олигархија у Бриселу пљачка добар део чланица Европске уније.

          Дакле, да би добио кандидатуру, Борис Тадић је решио да преда Косово и Метохију. Српска радикална странка ће га спречити у томе, и наравно, видели сте и наш скуп у Арени пред скоро 25 000 људи. Србија устаје полако на ноге, она ће врло брзо збацити окове које су јој наметнути са Запада 5. октобра.

          И на изборима ће се народ сигурно определити за патриотске снаге, а патриотска снага број један је Српска радикална странка и то ће бити крај режима Бориса Тадића- закључио је Борис Алексић.  

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари