Изетбеговић: Позвати Додика а не Џаферовића - то је лоше, то је подршка Додиковој политици

„ЗВАЛИ СУ МЕ И МИЛАНОВИЋ И ПЛЕНКОВИЋ – ОНИ СМАТРАЈУ ДА ТРЕБА РАЗГОВАРАТИ“

* ФАКТИ: А кад је Хрватска годинама подржавала Изетбеговића старијег и упаривала своју антисрпску политику са србофобијом бошњачке врхуше – онда је све било у реду! А најсмешније је ипак што Алијин син покушава да Хрватима објасни ко је Додик и што претендује да боље од Милановића и Пленковића зна шта је у хрватском интересу!

_______________________________________________________________________

       БАКИР Изетбеговић, председник СДА и председавајући Дома народа Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине, прокоментарисао је такође посјету Милорада Додика, српског члана Председништва БиХ Загребу, односно позив Зорана Милановића, председника Хрватске и Андреја Пленковића, премијера Хрватске.

       „Политика коју Додик води је политика блокада, вређање Хрвата и Бошњака које је недавно назвао усташама и балијама. Додик није у овом моменту председавајући БиХ. Позвати Додика заобилазећи Џаферовића је лоше, то је подршка политици коју Додик представља, а то је лоша политика. Видећемо какви ће закључци данашњег састанка бити и да ли ће ме они демантовати. Звао ме је Милановић, а и Пленковић, рекао сам им то, они сматрају да треба разговарати, па видећемо", казао је Изетбеговић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари