"Руски плаћеници на северу Косова"

Тврдње обавештајне агенције из Приштине

  • Дошли да помогну ‘’ православној браћи’’
 

 

        Руски плаћеници су стигли на север Косова као појачање српским паралелним структурама власти и у помоћ ‘’ српској православној браћи ‘’ , преноси приштински Експрес. 

        Лист наводи да је Обавештајна агенција Косова (АКИ) идентификовала руске плаћенике који су на север Косова стигли после акције специјалне косовске полиције 25. јула. 

        Позивајући се на изворе из АКИ, Експрес преноси да су међу људима који су поставили барикаде на северу Косова били представници паралелних структура власти, припадници Министарства унутрашњих послова Србије и терористи и плаћеници из Русије.

 

 Фонет 

 

ПОСРБЉИВАЊЕ:

Свим српским непријатељима одувек су се - чим загусти - привиђали Руси иза сваког ћошка, иза сваког грма. И, увек су, иако добровољци, проглашавани за плаћенике. За оне који на крви и насиљу покушавају да направе сопствену државу - шта друго и могу бити сви који нису на њиховој страни? "Плаћеник" извод из њихових уста реално је само похвала. Поготово што долази од оних за које су и добровољци који су ратовали на њиховој страни редовно били само "свети Алахови ратници". Од оних који не би сами могли да ураде ништа да њиховим аспирацијама и апетитима нису прокрчили пут САД и НАТО пакт.

 

 
 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари