"Руски плаћеници на северу Косова"

Тврдње обавештајне агенције из Приштине

  • Дошли да помогну ‘’ православној браћи’’
 

 

        Руски плаћеници су стигли на север Косова као појачање српским паралелним структурама власти и у помоћ ‘’ српској православној браћи ‘’ , преноси приштински Експрес. 

        Лист наводи да је Обавештајна агенција Косова (АКИ) идентификовала руске плаћенике који су на север Косова стигли после акције специјалне косовске полиције 25. јула. 

        Позивајући се на изворе из АКИ, Експрес преноси да су међу људима који су поставили барикаде на северу Косова били представници паралелних структура власти, припадници Министарства унутрашњих послова Србије и терористи и плаћеници из Русије.

 

 Фонет 

 

ПОСРБЉИВАЊЕ:

Свим српским непријатељима одувек су се - чим загусти - привиђали Руси иза сваког ћошка, иза сваког грма. И, увек су, иако добровољци, проглашавани за плаћенике. За оне који на крви и насиљу покушавају да направе сопствену државу - шта друго и могу бити сви који нису на њиховој страни? "Плаћеник" извод из њихових уста реално је само похвала. Поготово што долази од оних за које су и добровољци који су ратовали на њиховој страни редовно били само "свети Алахови ратници". Од оних који не би сами могли да ураде ништа да њиховим аспирацијама и апетитима нису прокрчили пут САД и НАТО пакт.

 

 
 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

MetoXija KocoBcka's picture
MetoXija KocoBcka (није потврђен) 08:18 06.09.2011.

  • +50
Voting is closed.

Heroinska drzava Bonsdstil to je Tacijevo Kosovo.

heroj's picture
heroj 22:51 08.12.2011.

  • +55
Voting is closed.

Da je srece da bude Srpskih dobrovoljaca sa nasom pravoslavnom bracom Rusima,da se skine ovaj jaram sa srpskog napacenog naroda!

kajga's picture
kajga 15:52 12.12.2011.

  • +49
Voting is closed.

dace bog sestro. dokle god traje okupacija srpske teritorije mira biti nece. a za rat uvek ima vremena.

Vidra's picture
Vidra (није потврђен) 16:33 07.09.2012.

  • +48
Voting is closed.

Dace bog kad budemo vise djece imali a ne cedomorki koliko hoces, sve nam je bitnije i novac s zapada i krediti i pederi i sve raskosno zlo zapada a samo jedno da imamo puno djece i nacionalnog dostojanstva , ne bi pricali nego bi te siptare , amere , svabe i ostale vec davno preotjerali s naseg KiM-a . E mi smo problem dragi moji a ne drugi!!!

Srbogorac's picture
Srbogorac (није потврђен) 14:26 19.11.2012.

  • +45
Voting is closed.

Rusi su nasa Braca! A ste ce oni teroristicki psi rata i americki teroristi, placenici u bazi "Bondsteel", u zemlji Srbiji i u kojem su oni srodstvu sa albanskim divljacima na Srbskom Kosovu?! Osim sto tamo provode zajednicki belosvetski kriminal i terorizam!

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 14:35 19.11.2012.

  • +40
Voting is closed.

Amerikanci su ubedili Tacija i albance da ako uzimaju njihov heroin bice pravi "heroji". Jer nepismeni i glupi neandertalci zajednicki veruju da se "shkiptarski heroji" prave od "herojina"! Samo napred shkiprije, samounistenje vam ne gine u najkracem roku. Pa da vec jednom "heroinski" poginete!

Младен's picture
Младен (није потврђен) 23:04 12.01.2014.

  • +6
Voting is closed.

Чуј то Терористи,семе им се затрло па шта су то они ако нису Терористи?Зашто се зову Албанци?Зато што су из Албаније Терористи који су окупирали Српско Косово.Само нек аони нас Србе изазивају али када нам пукне филм сравнаћемо их са земљом.Србин трпи и трпи као у Сребреници трпијо је итрпијо али када им страда од детета до старца све ех онда наје... ше Насерови џихадисти.Али ниједно дете није страдало муслиманско 1995 док Српке деце је страдало до 1995 да им се број незна.Само нека изазивају и тероришу Србе али има да их као Талибанци Амере тероришемо па ако требам страдати са бомбом око мене али да понесем што више Банде са собом јављам се први...

SERBON's picture
SERBON (није потврђен) 16:26 22.12.2014.

  • +0
Voting is closed.

MA MORE OPET CE SRPKINJE DA RADJAJU JUNAKE PA KAD STANEMO NA NOGE I KAD PROMENIMO OVE IZDAJNIKE NA CELU SRBIJE ,IMA DA PROTERAMO SIPTARE NE SAMO IZ SRBIJE VEC I IZ MAKEDONIJE CRNE GORE I ALBANIJE ,NECE IH BITI NI JEDNOG VISE NA BALKANU ,NIKADA VISE !! STO SE MENE TICE NEK SIPTARE PRIME U EU ,TAMO IH VOLE .....ALI NI TO NIJE ISTINA !!! 99 SU IH PRIMALI I DRZALI U AZILIMA POD JAKOM KONTROLOM I CIM SE RAT ZAVRSIO SVE SU IH VRATILI NAZAD !!! SRBE SU JOS I PRIMALI TE 99 ALI SIPTARE NISU HTELI !!! ZNAJU ONI KOJI SU SIPTARI KURVE I IZDAJNICI !!!

Додај коментар