Избори за Бундестаг тек 26. септембра, а Немцима већ показали егзитпол-резултате за четири партије!

ТОМИ НИКОЛИЋУ ИЗ БРИСЕЛА 2012. ЧЕСТИТАЛИ ПОБЕДУ ПРЕ ЗАВРШЕТКА ИЗБОРА, А НЕМЦИ ИМАЈУ РЕЗУЛТАТЕ И БЕЗ ИЗБОРА

Кандидат социјалдемократа

за канцелара Олаф Шолц

* Немачки ТВ канал ARD објавио да блок Хришћанско -демократске и Хришћанско-социјалне уније (CDU/CSU) у 17:45 добија 22,1%гласова, социјалдемократе - 22,7%, Алтернативa за Немачку - 10,5%, a Слободна демократска партија - 13,2%... Лажну вест је уклонио већ кроз неколико секунди

* ФАКТИ: Шта ће земљи Ангеле Меркел избори? Немци већ имају резултате, а то се једино рачуна. Немци и њихова Европска унија Србији ће, наравно, и надаље солити и биберити поводом демократичности наших избора. Биће занимљиво: хоће ли се ико у Берлину, Минхену, Франкфурту и Хамбургу усудити да постави питање регуларности избора... Хоће ли се огласити Европска комисија, ОЕБС, Европарламент...

_____________________________________________________

       ЕВРОПСКА унија је заиста испред нас. Не само економски и технолошки, него и политички. Чак је и у бољим односима са будућношћу.

       Сећате ли се како је Европска унија и пре завршетка наших избора 2012-те – и пре почетка бројања гласова – знала да је Томислав Николић изабран за председника Србије? Па му и честитала победу два-три сата пре затварања биралишта...

       Отада су своја знања и за нас незамисливе вештине додатно усавршили.

            Немачки ТВ канал ARD – иако ће се у земљи Ангеле Меркел за Бундестаг гласати кроз два дана – објавио је резултате егзитпола за 26. септембар у 17:46. Са резултатима за четири партије!

       Какви мајстори! Какви чаробњаци!

       Наслов „вести“ са егзитпол-подацима појавила се на екранима Немаца, који гледају ту телевизију, у 18:30 по средњеевропском времену и задржала се све га неколико секунди. Пре него што је била уклоњена.

        Показивала је да је блок Хришћанско -демократске и Хришћанско -социјалне уније (CDU/CSU) освојио 22,1%гласова, социјалдемократе - 22,7%, Алтернативa за Немачку - 10,5%, a Слободна демократска партија - 13,2% .

       Лажна вест је нестала пре него што су гледаоци ARD  успели да виде „резултате“ Партије левице и Зелених.

       „Вест“ – која је само потврдила да се манипулише изборима и иизборним резултатима и у „поштеној Немачкој“ – појавила се у току трајања емисије  „Потера“.

       Бирачка места ће у Немачкој бити отворена од 08.00 до 18.00 часова.

       Одмах по затварању биралишта, телевизије ARD и ZDF објавиће прве егзитпол-податке.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари