Ђукановић оптужио Абазовића да служи великосрпском национализму

ДРИТАН: „ЂУКАНОВИЋ ДУГУЈЕ 12,4 МИЛИОНА ЕВРА ПОРЕЗА!“; МИЛО: „НЕ ДУГУЈЕМ НИ ЦЕНТ, СЛАГАО СИ 6.000 ПУТА!“

* ФАКТИ: Уцењена монтенегринска креатура западних тајних служби никуд не може да мрдне без „великосрпског национализма“. Ево, оптужи Шиптара Дритана Абазовића да му служи, а још радије би га прогласио за великосрбина. Чини му се да је то чаробни штапић у његовим рукама. У сваком случају, волео би да је на власти у Београду Слободан Милошевић и да је Запад онај некадашњи па да може све да му позавршава. И да не постоји нико ко може и сме да га пита ни за мафијашку власт ни за `ситнице` попут пореза...

________________________________________________________

       ДРИТАН Абазовић, потпредсједник Владе Црне Горе написао је на Твитеру да Мило Ђукановић држави дугује 12,4 милиона евра на име пореза.

       „Док прича о наводном поштовању Устава и закона, Мило Ђукановић дугује 12,4 милиона евра пореза држави", прецизирао је Абазовић.

       Ђукановић га је одмах дочекао „на нож“, написавши – преко свог Твитер-налога – да је Абазовићева тврдња да је порески дужник „најобичнија лаж и превара“:

       "Као грађанин Црне Горе, Мило Ђукановић, не дугујем ни један цент по основу пореза, ни по било ком другом основу".

       Још је додао: „Дакле, Дритан Абазовић, који је тренутно и потпредсједник Владе, слагао је за преко 6.000 пута. И није то најгоре у свему, јер се то доказује и брзо и лако. Горе од тога је што мисли да смо сви шибицари као и он, па је ваљда моја прича о идентитету и угрожености Црне Горе од великосрпског национализма којем он служи уствари због измишљеног пореског дуга. Застиђе и за Владу и за Црну Гору!", навео је Ђукановић на Твитеру.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари