Београдски „Један од пет милиона“: Вучић се плаши јединства опозиције и покушава да у њу унесе раздор

ОКУПЉЕНИ ЗАДОВОЉНИ СОБОМ ЈЕР ВЕРУЈУ ДА ДИЖУ ГЛАС ЗА ОПШТЕ ДОБРО

* ФАКТИ: Један од организатора протеста "Један од пет милиона", Миодраг Симовић, рекао је да "Вучић штити (министра полиције) Небојшу Стефановића због његове лажне дипломе, а председница Скупштине Србије Маја Гојковић новинара Зорана Ћирјаковића". Он је позвао окупљене да оду до зграде Ректората чија је дужност да преиспита рад свих универзитета. Тиме је врло организатор – који би да ратује против лажних диплома - показао да не зна ни толико да сваки универзитет има свој ректорат

__________________________________________________________

         ПОТПРЕДСЕДНИЦА Демократске странке и одборница те странке у Скупштини општине Вршац Драгана Ракић поручила је данас на скупу "Један од пет милиона" у центру Београда окупљенима да су они, како је рекла, права елита јер се не плаше да дигну свој глас у борби за опште добро.

         "Лажна елита су сви они који из личних интереса љубе скуте диктатору Александру Вучићу", рекла је Ракић наводећи да се Вучић "плаши јединства опозиције и покушава да унесе раздор, али да у томе неће успети".

         Она је рекла да се "лажна диплома може добити у свакој земљи, али да само у Вучићевој Србији са њом можете постати министар полиције".

         Према њеним речима, у свакој нормалној земљи би због такве афере пала влада.

         "Нема правде, зато је тражимо на улици, бићемо ту колико год треба док не видимо леђа Вучићу и свима онима који уништавају Србију", поручила је Ракић која је чланица Асоцијације слободних одборника.

         Код Теразијске чесме окупљенима се обратио и Марко Радосављевић кога је на прошлом протесту у Београду полиција привела због, како је рекао, пиштаљке.

         "Нису ме ућуткали и нећу престати да се борим против овог зла које је окупирало државу" рекао је Радосављевић.

         Он је поручио грађанима да се мора пружити "озбиљан отпор овом терору", напомињући да је он "за сваки легитиман грађански отпор".

         Један од организатора протеста "Један од пет милиона", Миодраг Симовић, рекао је да "Вучић штити (министра полиције) Небојшу Стефановића због његове лажне дипломе, а председница Скупштине Србије Маја Гојковић новинара Зорана Ћирјаковића".

         Он је позвао окупљене да оду до зграде Ректората чија је дужност да преиспита рад свих универзитета.

         (Бета)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари