Преварио се свако ко је рачунао да ће Маровић открити како је са Ђукановићем правио мафијашки Монтенегро

ЖАЛИ ШТО ЈЕ ОДЛУКА ДА ПОДГОРИЦА ДОБИЈЕ СВОГ САНАДЕРА ПАЛА НА ЊЕГА

* Нагласио да неке ствари никада неће открити и да ће их однети у гроб. Па опет закукао: „Зашто је све ово морало да ми се деси? Да ли сам ја заиста тај први, највећи криминалац у Црној Гори? Да ли сам ја тај који је покрао милионе, који има хотеле, који има банке, акције, хидроелектране, да ли сам ја тај који има непокретности у милионским вредностима? Мом сину су одузели стан у ком је живео и више нема где да живи

* ФАКТИ: Да ли је ово изненађујуће? Нимало и нипошто! Ово је Светица Маровић, монтенегрински `филозоф` који се и данас усуђује да скреше Ђукановићу да су били „искрени пријатељи“. Ова каријеристичка медуза ни у ситуацији у којој је нема шта да каже ни Црногорцима ни Србима, ни прецима ни унуцима. У суштини, и боље је што овакви нису способни ни да се покају. Јер, и да се формално покају – у то би била уграђена нека калкулација. Стаљин је за Румуне говорио да нису нација већ професија. А колико ли је тек монтенегринство – професија?!

________________________________________________________________________

       БИВШИ високи функционер Демократске партије социјалиста (ДПС) Светозар Маровић, који је у Црној Гори пре више година осуђен због корупције, изјавио је да је касно схватио да је одлука пала да он буде црногорски Иво Санадер.

       Маровић је, укључујући се уживо преко Инстаграм профила одбеглог бизнисмена Душка Кнежевића, рекао да је, иако у тешком психофизичком стању, желео да сам каже неке ствари јер се његово име често помиње.

       Он је рекао да је схватио да је одлука пала да он буде црногорски Иво Санадер, а потом и да мора да буде крив, те да је то најбоље за Црну Гору.

       Маровић тврди да се радило о животном избору којим би спасио породицу или ишао у даља искушења.

       Он је навео и да политички противници ДПС користе њега као симбол криминала и да то везују за ДПС.

       "Ја користим и једнима и другима у овим данима избора", рекао је Маровић.

       Маровић тврди да неке ствари никада неће открити и да ће их однети у гроб.

       "Ја и Мило (Ђукановић) смо били искрени пријатељи све време, барем сам ја тако мислио", рекао је Маровић.

       Он је навео и да је поверовао да Ђукановић није ништа знао у вези с његовим хапшењем, када му је то рекао након пет месеци проведених у притвору.

       "Зашто је све ово морало да ми се деси? Да ли сам ја заиста тај први, највећи криминалац у Црној Гори? Да ли сам ја тај који је покрао милионе, који има хотеле, који има банке, акције, хидроелектране, да ли сам ја тај који има непокретности у милионским вредностима? Мом сину су одузели стан у ком је живео и више нема где да живи", навео је Маровић.

       Кнежевић је раније данас најавио да је дошао тренутак да Светозар Маровић исприча шта зна о Милу Ђукановићу и открије како је са својом криминалном групом пљачкао Црну Гору.

       (Срна)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари