Трамп враћа ударце: објавио видео на којем Клинтонова лаје, а Путин јој се – слатко смеје

СВЕ ПРОПРАТИО РЕЧИМА: „ДА ЛИ ЈЕ ОВО ОНО ШТО ЖЕЛИТЕ ДА ВИДИТЕ У УЛОЗИ ПРЕДСЕДНИКА?”

         ВЛАДАЈУЋА америчка елита, укључујући и врхушку његове Републиканске партије, већ данима „шамара” Доналда Трампа који упркос томе и даље уверљиво води међу станачким претендентима на Белу кућу. Међутим, милијардер показује – не само у изборној кампањи – да уме да враћа ударце.

         Трамп је управо на свој Instagram поставио видео у којем супротставља председника Русије Владимира Путина и свог главног изборног конкурента – демократкињу Хилари Клинтон. У том видеу: Клинтонова лаје, а Путин се томе смеје.

         Видео се завршава Трамповим речима: „Да ли је ово оно што желите да видите у улози председника?”

         Видео садржи и речи: „У моменту када се морамо суочавати са опонентима”, а за њима следе кадрови на којима Путин обара противника на џудо-татамију. Одмах потом следи познати кадар маскираног припадника Исламске државе.

         Следе речи „Демократе имају идеалан одговор” а за њима инсерт познатог предизборног наступа Клинтонове са микрофоном у руци који је она завршила опонашајући псеће лајање.

         Да поновимо: наредни кадрови су – Путин који се слатко смеје...

         Трамп је руског лидера на овај начин још више увукао у америчку председничку кампању.

         Неки амерички политички коментатори процењивали су – и пре појаве овог његовог видеа – да је Путин „главни актер кампање”.

         Њиме су се, готово опсесивно бавили сенатори-републиканци Тед Круз и Марко Рубио.

         Сам Трамп је више пута до сада рекао да би лако нашао заједнички језик са Путином и да је он „много јачи лидер од Барака Обаме”.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари