Учесници лажног „хемијског напада у Думи” у Хагу посведочили да је све било инсценација

ЧУЛО ИХ МНОГО ЉУДИ ИАКО  НЕКИМ АМЕРИКАНЦИ И БРИТАНЦИ И ФИЗИЧКИ НИСУ ДОЗВОЉАВАЛИ ДА УЂУ

  • Русија и Сирија су омогућиле долазак у хашко седиште Организације за забрану хемијског оружја 17 невољних учесника инсценације-провокације коју су Вашинтон, Париз и ЛЧондон искористили за ракетну агресију на Сирију. И сви су посведочили да се радило о монтажи у режији „Белих шлемова”
  • Дечак Хасан ДИАБ поновио је оно што је већ говорио: да су „неки људи” викали да су „сви отровани”. Рекао је још: „На улици су се чули крици и позиви да сви трчимо у болницу. Веома сам се уплашио. Чим смо улетели, мене су почели да поливају водом. Не знам због чега су то урадили”.
  • Дечаков отац АМАР: „Ја појма немам шта је хемијско оружје... Дошао сам овде да кажем: ово је моја жена, ово су моја деца, са нама је све у реду. Ми смо безбедни”
  • Сведочење су бојкотовали представници свих земаља NATO. А представник Велике Британије Питер Вилсон је изговорио: „Организација за хемијско оружје није позориште. Русија је жртве хемијског напада покушала да представи као комедијанте. То је неприхватљиво”

          СТАЛНИ представник Русије у Организацији за забрану хемијског оружја, Александар Шуљгин, одржао је обећање званичне Москве да ће у њено седиште у Хагу бити доведени дечак Хасан Диаб и остали учесници инсценације хемијског напада у граду Дума које су Американци, Британци и Французи искористили за ракетну агресију на Сирију. Да као невољни учесници сведоци испричају шта се стварно догодило.

          Хасан и остали су посведочили да ништа није било онако како су лагали из Вашингтона, Лондона и Париза. Само, у сали није било ни америчких, ни британских ни француских представника! Имали су наредбу да се не појаве.

          Према Шуљгиновим речима, Британци и Французи су помагали Американцима да „жестоко убеђује” представнике „вазалних држава” да не дођу да чују шта ће рећи мали Хасан и остали. Најревноснији је био стални представник САД који је неке у томе и „помало физички спречавао”.

          Сведочење су организовале Русија и Сирија, а Шуљгин је оценио да се САД, Велика Британија и Француска боје да погледају истини у очи и да саслушају „како мали Хасан раскринкава њихову лаж” (о `хемијском нападу у Думи`).

          Поред Хасана, у Хагу су сведочили и житељи  и лекари Думе који су потврдили да је све било инсценација. А то је сагласно рекло њих 17 увучених у провокацију која је организована преко „Белих шлемова”, ланих хуманитараца који раде за британску и америшку шпијунажу.

          Иначе, Хасанова мајка је у Хагу испричала:

          „Утрчали смо у поликлинику јер је добро утврђена. Тамо су ми из руку отели млађег и средњег сина и почели да их поливају водом. Деца су се јако преплашила. Држали су нас на једном месту. Ја се веома бојим пуцњаве и експлозија. Ми смо и раније трчали у болницу чим запуца. Тог пута је неко све снимао”

          Дечаков отац Амар је додао: „Ја појма немам шта је хемијско оружје... Дошао сам овде да кажем: ово је моја жена, ово су моја деца, са нама је све у реду. Ми смо безбедни”.

          Хасан је поновио оно што је већ говорио: како су „неки људи” викали да су „сви отровани” и како су га поливали и снимали...

          „На улици су се чули крици и позиви да сви трчимо у болницу. Веома сам се уплашио. Чим смо улетели, мене су почели да поливају водом. Не знам због чега су то урадили”.

          Сведочење су бојкотовали представници свих земаља NATO.

          Представник Велике Британије Питер Вилсон рекао је: „Организација за хемијско оружје није позориште. Русија је жртве хемијског напада покушала да представи као комедијанте. То је неприхватљиво”.

Хасана и остале – упркос старањима Вашингтона, Лондона и Париза – чуо је и снимао поприличан број новинара, а и представника разних земаља...

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари