У Тексасу седам убијених, у Конектикату - још пет...

ТОКОМ ПРОСЛАВЕ БОЖИЋА У САД ЖИВОТ ИЗГУБИЛО 15 ОСОБА

Стемфорд, Конкетикат

        ВАШИНГТОН, (ФоНет) - Прославу Божића у Сједињеним Америчким Државама ове године је обележило и неколико трагичних инцидената, у којима је живот изгубило 15 особа, јавља Глас Америке, наводећи да су тела седам особа, са прострелним ранама, пронађена у једном стану у Тексасу, док је у пожарима у Конектикату и Охају настрадало осам особа.

        Тела седам особа, које су убијене на Божић, пронађена су у градићу Грејпвајн, у Тексасу. Полиција је упала у стан након што је примила хитан позив.

        „Линија је била отворена, али нико није ништа говорио“, рекао је полицијски наредник Роберт Еберлинг.

        У дневној соби и кухињи пронађене су четири жене и три мушкарца. Две жртве биле су у 60-тим годинама, а остале од 18 до 20.

        „Верујемо да је био само један убица и да се налази међу настрадалима. У стану су, међутим, пронађена два пиштоља”, рекао је наредник.

        Жртве су, како се претпоставља, биле у сродству. Полиција верује да су управо завршиле с отварањем поклона када су убијене.

        Мотив убистава још није познат, као ни идентитет настрадалих.

        Трагични инцидент обележио је прославу Божића и у Стемфорду, у Конкетикату. У пожару који је избио у кући успешне пословне жене Мадоне Беџер, која је позната по рекламним кампањама које је радила за Келвина Клајна, страдале су њене три ћерке и родитељи.

        Беџер и још једна особа лакше су повређени. Узрок пожара још није познат.

        У сличној несрећи у Коламбасу, у Охају, погинуле су три особе, 22-огодишња жена у инвалидским колицима, њен четворогодишњи син и 33-огодишњи партнер.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари