Ромни у свом интересу „насео“ на првоаприлску шалу

ЗА ГЛАВНОГ ПРЕТЕНДЕНТА НА РЕПУБЛИКАНСКУ

ПРЕДСЕДНИЧКУ НОМИНАЦИЈУ СВАКА РЕКЛАМА ЈЕ ДОБРОДОШЛА

Руан, Џонсон и Ромни

        КАНДИДАТ за републиканску председничку  номинацију Мит Ромни насео је на првоаприлску шалу-провокацију коју су му приредили најближи сарадници: рекли су му да ће бити главни говорник у једној дворани, а кад се он у њој појавио - била је потпуно празна.

        Шалу су организовала двојица чалнова Конгреса САД из Висконсина - Пол Руан и Рон Џонсон, а обојица активно подржавају Ромнијеву кандидатуру.

        Пре уласка у дворану, Ромнију је било саопштено: да ће дворана бити празна, уз уверавање - да ће то као „цака“ имати одличан ефекат. У то су га уверавали управо Руан и Џонсон који су пре њега ушли у дворану, најавили Ромнијев наступ преко разгласа и сели на „најбоља места“.

        Ромни је признао да му је прва помисао била - какав ће одјек у медијима имати његов говор пред празном двораном. А кад је схватио да се ради о шали - ставио је до знања Руану и Џонсону да ће им се можда некако „осветити“.

        После свега, истини ће најближе бити - да је у организовању „првоаприлске намештаљке“ учествовао и сам Ромни. И да је њен саставни део и глумљена претња „осветом“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари