Прекинута пројекција филма Анђелине Џоли у Москви

На премијери филма у биоскопу Ролан било 15 људи, а пре акције Руског Образа у сали било 13 људи

         АКТИВИСТИ удружења Руски Образ прекинули су пројекцију филма „У земљи крви и меда“ у биоскопу Ролан у Москви. У скоро празној сали биоскопа Ролан активисти Образа раширили су транспарент са сликом Анџелине Џоли са крвљу око уста и поруком и поруком „Побити Србе? Не нећемо слушати!“.

         Иначе филм Анђелине Џоли доживео је прави дебакл у Русији. На премијери филма која је одржана у суботу у истом биоскопу било је 15 људи. Током јучерашње акције Руског Образа у сали је било 13 људи.  

         Одмах на почетку филма раширен је транспарент а активисти Руског Образа узвикивали су „Стоп убијању Срба“, „Зауставите лажи!“, „Срби – браћа“ и „Босна – српска земља“. 

         Филм је заустављен, а у сали су упаљена светла. Свим присутним гледаоцима подељен је летак који објашњава да је филм пропаганда против Срба у Босни и да шири лажи.

         Руска организација је истакла да су на овај начин желели да покажу солидарност са Србијом и српским родољубивим организацијама, међу којима и СНП Наши, које су протествовале због приказивања овог филма у Србији.

 

Информативна служба СНП Наши

Линк информације:

http://nasisrbija.org/2012/04/01/prekinuta-projekcija-filma-andjeline-dzoli-u-moskvi/

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари