Обама за други мандат и хипнозу скупља 750 милиона долара!

ИЗБОРНИ ШТАБ АМЕРИЧКОГ ПРЕДСЕДНИКА НАМЕРАВА ДА

НОВУ ГОДИНУ ДОЧЕКА СА 200 МИЛИОНА ДОЛАРА

 

  • Ентузијазам за политику Беле куће је у сталном порасту и наставиће да расте, рекао је главни сарадник и кампање прикупљање средстава са седиштем у Чикагу Стивен Коен  и открио да ће Обама за продужетак мандата гурати плате и смањење пореза, како би привукао средњу класу
  • Председничка кампања 2012. године биће, како се сматра, најскупља у америчкој историји
  • ФАКТИ: Три четврти милијарде долара! Ништа неочекивано! Америка је пупак Запада који се поклонио Златном телету. Немачки филозоф Карл Краус знао је шта је - имајући у виду оне који владају Западом и преко Запада покушавају да завладају светом - унео у ове горке речи: „Њихова је штампа, њихова је берза, а сада је њихова чак и наша подсвест“. Обами 750 милиона није потребно за утицање на берзу већ понајвише на ПОДСВЕСТ Американаца. На хипнозу...

        ЧИКАГО, (ФоНет) - У изборном штабу америчког председника Барака Обаме оптимисти су да ће у наредних недељу дана остварити циљ и сакупити у овој години више од 200 милиона долара за његову председничку кампању.

        До краја септембра обезбеђено је 155 милиона долара, па се, како наводи Ројтерс, са оптимизмом гледа на то да ће до краја године бити остварен циљ изборнг штаба и бити прикупљено још 60 милиона долара.

        Процењује се да ће током кампање, Обамин изборни тим успети да осигура 750 милиона долара. Председничка кампања 2012. године биће, како се сматра, најскупља у америчкој историји.

        „Ентузијазам за политику Беле куће је у сталном порасту и наставиће да расте“, рекао је главни сарадник и кампање прикупљање средстава са седиштем у Чикагу Стивен Коен.

        Коен је указао да ће Обама за продужетак мандата гурати плате и смањење пореза, како би привукао средњу класу.

        Грађани са којима сам разговарао сматрају да Обама стоји чрсто на земљи, рекао је Коен.

        Све у свему, кампања има за циљ да прикупи више од 750 милиона долара за Обамин покушај да се домогне другог мандата у Белој кући.

        Кампању је 20. децембра покренуо заједнички комитет за прикупљање средстава Демократске странке у 11 важних „свинг државе“ - као што су Флорида, Колорадо, Мичиген, Пенсилванија.


Слични садржаји

Коментари