Маск учесницима G-20 о ванземаљцима говорио уз свеће – у његовом делу САД нестала струја

ОБЈАСНИО ДА НИЈЕ ДОШАО НА БАЛИ ЈЕР ИМА ПРЕВИШЕ ПОСЛА ОТКАД ЈЕ ПРЕУЗЕО ТВИТЕР

* Илон Маск објаснио: «Имали смо нестанак струје - три минута пре овог укључења. Зато сам потпуно у мраку. Свестан сам каква је иронија о будућности Земље – не само енергетској -говорити уз свеће”

* Према очекивањима, Маск говорио о својој визији будућности – тунелима ископаним дубоко под земљом ради смањивања саобраћајних гужви (дао им предност у односу на летеће аутомобиле), ракетним путовањима око света за мање од сат времена и проналажењу ванземаљског живота у свемиру

_____________________________________________________

       ИЗВРШНИ директор Тесле и нови власник Твитера Илон Маск изнео је учесницима конференције одржане у оквиру самита G-20Г20 на Балију своју визију будућности, која укључује контакте са ванземаљцима, подземне тунеле и ракетни туризам.

       Маск је организаторима саммита био обећао да ће лично доћи на Бали да разговара са светским пословним лидерима, али се окупљенима обратио путем видео-везе.

       Упитан зашто се предомислио, нови шеф Твитера се нашалио, рекавши да му је пословно оптерећење много порасло након што је преузео ту америчку интернет мрежу.

       Како се и могло очекивати, Маск је говорио о својој визији будућности – тунелима ископаним дубоко под земљом ради смањивања саобраћајних гужви, ракетним путовањима око света за мање од сат времена и проналажењу ванземаљског живота у свемиру.

       Шеф Тесле је нагласио да тунелима даје предност пред летећим аутомобилима, уз напомену: «Аутомобили вам могу пасти на главу, а и лоше ће утицати на приватност пролазника».

       Индонезија је предложила Маску да њену територију користи за лансирње својих ракета Space-X, указујући на предности које има близина екватора, али је он узвратио да жели да види ракетне лансирне платформе широм света како би били обезбеђени «најбржи летови».

       Окупљени на Балију су током Масковог видео учешћа могли да виде само његово лице и руке, а све остало је било «црни екран".

       Маск је објаснио: «Имали смо нестанак струје - три минута пре овог укључења. Зато сам потпуно у мраку. Свестан сам каква је иронија о будућности Земље – не само енергетској -говорити уз свеће”.


 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари