Италија више не води умрле „са короном“ као умрле „од короне“, смањила број жртава пандемије са 130.468 на 3.783!

РЕВИЗИЈУ СА СМАЊЕЊЕМ ЗА 97 ОДСТО НАПРАВИО ЊЕН НАДЛЕЖНИ ISTITUTO SUPERIORE DI SANITA

* Према подацима Института, сви Италијани изван 3.783 имали су између једне и пет већ постојећих болести. Од оних старијих од 67 година који су умрли, 7 одсто је имало више од три пратећа обољења, а 18 одсто најмање два”. Чак 65,8 одсто Италијана који су умрли са Ковидом било је болесно од артеријске хипертензије (висок крвни притисак), 23,5 одсто је имало деменцију, 29,3 одсто је имало дијабетес… 17,4 одсто имало проблеме са плућима, 16,3 одсто рак у последњих пет година, а 15,7 одсто је патило од претходних срчаних инсуфицијенција

* ФАКТИ: Хоће ли Србија направити слично раздвајање и разјашњавање? Бар да знамо колико је нашег света помрло "са", а колико заиста "од". Да знамо колико су нас беспотребно плашили и терали да плаћамо харач Big Pharma, a колико је Ковид-19 - и за кога - уистину смртно опасан...

_________________________________________________________

       ИТАЛИЈАНСКИ Виши институт за здравље – Istituto Superiore di Sanita - драстично је смањио званични број умрлих од Ковид-19 у земљи . За преко 97 одсто!

       И то: након што је променио дефиницију смртног исхода од «умро са Ковидом» у – «умро од Ковида».

       Италијански лист Ил Темпо наводи у извештају да је Институт ревидирао наниже број људи који су умрли «са Ковидом, а не од Ковида» са 130.000 на мање од 4.000.

       Од 130.468 смртних случајева регистрованих званично «смртни случајеви од Ковида» од почетка пандемије, утврдио је да се само 3.783  могу директно приписати самом вирусу!

       Додатно је прецизирао: „Сви остали Италијани који су изгубили живот имали су између једне и пет већ постојећих болести. Од оних старијих од 67 година који су умрли, 7 одсто је имало више од три пратећа обољења, а 18 одсто најмање два”.

       „Према подацима Института, 65,8 одсто Италијана који су умрли након инфицирања Ковидом било је болесно од артеријске хипертензије (висок крвни притисак), 23,5 одсто је имало деменцију, 29,3 одсто је имало дијабетес, а 24,8 одсто атријалну фибрилацију. Додајте томе да је 17,4 одсто имало проблеме са плућима, да је 16,3% имало рак у последњих пет година, а 15,7 одсто је патило од претходних срчаних инсуфицијенција» - објавио је Il Tempo.

       По новој дефиницији поменутог института, Ковид је у Италији био мање људи него просечна сезонска епидемија грипа.

 Istituto Superiore di Sanita 

       Ако би сличну промену направиле друге националне владе, званични број смртних случајева од Ковида био би смањен за више од 90 одсто.

       Не очекујте да ће превише других следити пример Италије јер су њихове владе уложиле сопствени ауторитет у ширење претње од корона вируса.

      http://thesuncoastnews.com/2021/11/italian-institute-of-health-drastical...

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари