Џонсон: Имам превише килограма, трчао бих, али страхујем да бих личио на Путина

ТВРДИ ДА НЕ ЖЕЛИ ДА МОМКЕ ИЗ СВОГ ОБЕЗБЕЂЕЊА ДОВОДИ У СИТУАЦИЈУ ДА И ОНИ МОРАЈУ ДА ТРЧЕ

* Противницима његове намере да Британију изведе из ЕУ до краја октобра, поставио питање да ли желе да пониште референдум, да анулирају демократски вердикт народа и земљу уведу у хаос?

* ФАКТИ:  Он, као, зна где и како трчи Путин, а и ко трчи упоредо с њим... Смешно и инфериорно. А и да Путин заиста трчи заједно са својим момцима из обезбеђења – не би Џонсону да бар у томе личи на Путина јер ни у чему другом не може да личи на њега. Чка и кад би се добро ознојио да личи...

________________________________________________________________________

        БОРИС Џонсон је у интервјуу The Times рекао да је „због посла“ набацио „сувишне килограме“ којих би хтео да се ослободи трчањем, али то не чини јер страхује да би „почео да личи на Владимира Путина“.

        У истом интервјуу је то додатно објаснио. Баш џонсоновски:

        „Проблем је у томе ће и они који ме обезбеђеују – ако ја будем трчао морати да трче упоредо. На  растојању од неколико миља. А то ће заиста мало личити на Путина“.

        Британски премијер је The Times открио да му се више свиша посао председника владе него градоначелника Лондона. Упркос томе што сада мора да „много ради“.

        Посебно је нагласио да ће Британију извести из ЕУ кроз два месеца, не обазирући се на план опозиције да му у томе засмета:

        „Желим да сви у земљи, укључујући и посланике, знају да је фундаментално питање у овоме. Намеравате ли да станете на страну лидера лабуриста Корбина и оних који желе да пониште референдум, да анулирају демократски вердикт народа и земљу уведу у хаос? Или ћете стати на страну оних међу нама који ће све довести у ред, реализовати вољу народа и потпуно се фокусирати на унутрашње проблеме?“

        The Times оцењује да је Џонсон као премијер „смео до ивице непромишљености“, а истовремено „опрезан у објашњавању својих потеза“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари