Британска кладионица исплаћује 4 фунте свакоме ко уложи 1 да ће Трамп пасти до краја 2017.

У ИСТОМ ОДНОСУ – 4 ПРЕМА 1 – ПРИМА И ОПКЛАДЕ ДА ЋЕ ТРАМП ВЛАДАТИ ДВА ПРЕДСЕДНИЧКА МАНДАТА

  • Метју ШЕДИК који у Ladbrokes одговара за „клађења у сфери политике“: „Поразно је колико много људи већ улаже на 4 према 1 да ће Трамп бити смењен за мање од годину дана. А има и оних који се кладе у односу 11 према 10, односно који су спремни да добију 10 фунти на уложених 11 против Трампа, односно да се кладе да ће се он или сам повући или се суочити са импичментом“
  • Петиција којом се тражи да се америчком лидеру забрани долазак у Велику Британију скпупила 1.680.000 потписа. Контрапезицију – са захтевом да Трамп буде позван у државну посету – за само два дана потписало 114.000 људи

          ЈЕДНА од највећих британских кладионица Ladbrokes објавила је да започиње клађење да ће Доналд Трамп изгубити положај председника Сјеињених Држава до краја 2017-те године.

          Објавила је и да прима опкладе у односу 4 према 1 – што значи да ће свака уложена фунта на свргавање Трампа доности 4 фунте чисте добити!

          Ово је објавио Метју Шедик који у Ladbrokes одговара за „клађења у сфери политике“.  

          Шедик је истовремено изјавио да већ постоје стотине заинтересованих дсе кладе да Трамп неће у Белој кућу дочекати јануар наредне године:

          „Поразно је колико много људи већ улаже на 4 према 1 да ће Трамп бити смењен за мање од годину дана. А има и оних који се кладе у односу 11 према 10, односно који су спремни да добију 10 фунти на уложених 11 против Трампа, односно да се кладе да ће се он или сам повући или се суочити са импичментом.“

          Ladbrokes такође прима опкладе у односу 4 према 1 да ће Трамп владати два председничка мандата.

          Британцима је омогућила и клађење – у односу 5 према 2 – да ће Трампова посета Великој Британији бити отказана. Дакле: уложиш две фунте, а добијеш пет.

          Иначе, већ је 1.680.000 Британаца потписало петицију са захтевом да Лондон откаже Трампову посету. Са указивањем да амерички лидер мрзи жене и да је током председничке кампање изговарао вулгарности због којих га не може примити британска краљица.

          Међутим, појавила се и контрапетиција чији потписници  одобравају посету председника САД.

          Њу је – за само два дана – потписало 114.000 људи.

          Главни став те петиције гласи: „Трампа треба позвати у државну посету Великој Британији јер је он лидер слободног света, а Уједињено краљевство је земља која подржава слободу речи и не сматра да треба запушити уста онима који иступају против наше тачке гледишта“.

          Британски парламент је већ саопштио да ће петицију оних који не воле Трампа разматрати 20. фебруара.

          Сасвим је могуће да ће истога дана расправљати и о другој јер га закон обавезује да разматра сваку петицију која скупи преко 100.000 потписа.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари