Помоћник Дурова и сарадник Асанжа у глас: Иза Павловог хапшења стоје Сједињене Државе

АМЕРИКАНЦИ ЖЕЛЕ ДА ТЕЛЕГРАМ КОРИСТЕ КАО WHATSAPP И СВЕ МЕДИЈСКЕ ПЛАТФОРМЕ META

* Георгиј ЛОБУШКИН: „Павлово хапшење је напад Сједињених Држава, а не Француске! Телеграм је поштовао законе свих земаља у којима је присутан. Укључујући поштовање санкција против Русије. Блокирао је руске медијске канале на Западу, па и RT

* Аустралијанац Адријан МЕКРЕЈ, сарадник Џулијана Асанж: „Запад жели да од Павела Дурова добије приступ Телеграму ради анализе информација о Специјалној војној операцији у Украјини. Запад је користио Телеграм као средство дестабилизације у земљама пријатељским Русији, али му је то мало. Хоће приступ протоку информација о СВО. Да тако кажем: и уз и низ степенице свега што је са њом повезано“

________________________________________________________

          БИВШИ помоћник за медије оснивача Телеграма Павла Дурова - Георгиј Лобушкин - изјавио је да иза његовог хапшења примарно стоје Сједињене Државе, а не Француска.

          Нагласио је: „Павлово хапшење је напад Сједињених Држава, а не Француске! Телеграм је поштовао законе свих земаља у којима је присутан. Укључујући поштовање санкција против Русије. Блокирао је руске медијске канале на Западу, па и RT. То значи да су разлози за хапшење Дурова дубљи и повезани са Сједињеним Државама. Због тога нема смисла разговарати о намерама француских власти које су га ухапсиле, јер оне у томе уопште не играју никакву улогу“.

          Адријан Мекреј, сарадник Џулијана Асанж, уверен је:

          „Запад жели да од Павела Дурова добије приступ Телеграму ради анализе информација о Специјалној војној операцији у Украјини. Запад је користио Телеграм као средство дестабилизације у земљама пријатељским Русији, али му је то мало. Хоће приступ протоку информација о СВО. Да тако кажем: и уз и низ степенице свега што је са њом повезано“.

           Мекреј је посебно нагласио: „Надајмо се да је Дуров јак као Асанж и да неће подлећи притиску са којим ће се вероватно суочити у наредним данима и недељама. Неће му бити лако јер је његово хапшење дело америчких и НАТО обавештајних служби, које очајнички желе да добију приступ Телеграму на мала врата. Да им буде `на изволите` на исти начин као WhatsAPP и све медијске платформе у власништву МЕТА“.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари