Звезда међу 100 најбољих у Европи

И У РЕВАНШУ БИЛА БОЉА ОД ПРВАКА ЛИТВАНИЈЕ СУДУВЕ , ПОБЕДИВШИ СА 2:0

* Владан МИЛОЈЕВИЋ: Не мислим да је изненађење што је Спартак елиминисао Легију, такве речи морају са се избаце из главе. Фудбал је отишао далеко, Спартак је био шампион у конкуренцији Жилине и Слована, јака је то лига

__________________________________________________________________________________

         ЦРВЕНА Звезда је – после победе и у реваншу са 2:0 – елиминисала првака Литваније Судуву и пробила се у треће коло квалификација за Евролигу.

         Голове су дали Бен и Радоњић.

         Наредни противник јој је Спартак, првак Словачке који је избацио варшавску Легију.

         – Заслужено смо победили, вероватно је прва утакмица преломила, па смо овде имали лакши задатак. Ипак, размишљали смо само о победи и срећан сам што смо прошли даље. Судува нас ниједног тренутка није угрозила, док смо ми могли и убедљивије да славимо – рекао је Милојевић у Маријампољу на конференцији за медије после укупних 5:0.

         Он је додао да његов тим ниједног тренутка није потценио литванског првака.

         – Судува је раније направила историјски резултат и избацила великог противника, АПОЕЛ, који је чест учесник Лиге шампиона. То је била ставка којом смо се водили, нисмо се ниједног тренутка опустили – казао је Милојевић.

         О наредном ривалу у борби за Лигу шампиона, Спартаку из Трнаве, изразио је максималан респект.

         – Имамо времена до тада, претходно иде Вождовац. Спремићемо се... Не мислим да је изненађење што је Спартак елиминисао Легију, такве речи морају са се избаце из главе. Фудбал је отишао далеко, Спартак је био шампион у конкуренцији Жилине и Слована, јака је то лига. Морамо да променимо свест и да кажемо да су све екипе професионалне, сви играју фудбал истиче тренер црвено-белих.

         После успеха у Литванији, Звезда је – први пут после 1996-те – поново међу 100 најбољих клубова Европе.

         – Пуно ми је срце кад чујем такав податак, играчи су заслужни. Пробаћемо све да урадимо да направимо нови успех и доведемо високо клуб, где му је место. Звезда са историјом и великом публиком то заслужује – закључио је Милојевић.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари