Милојевића може наследити Станковић

АКО СЕ ЦРВЕНО-БЕЛИ НЕ ДОГОВОРЕ СА СВОЈИМ ТРОФЕЈНИМ ТРЕНЕРОМ

        АКО се изјалове преговори са Владаном Милојевићем, онда у Црвеној звезди рачунају на легендарног фудбалера који је од скоро тренер у млађим категоријама Интера.

        Црвена звезда водила је данас преговоре са Владаном Милојевићем око наставка сарадње, и епилог ће бити познат до краја недеље, али ако се посао изјалови - клуб из Љутице Богдана има рјешење!

        Како преносе "Вечерње новости" то ће бити легенда клуба Дејан Станковић, који је прва жеља руководства да ове зиме преузме екипу, а који од скоро ради у млађим категоријама Интера и нема сумње да врло добро познаје прилике на стадиону "Рајко Митић".

        Исти извор наводи да Станковић планира да се озбиљније посвети тренерском послу, и да је зато напустио УЕФА, а прије рада у Интеру био је и помоћник у Удинезеу код Андрее Страмаћонија.

        Добро је познато да је Дејан Станковић, некадашњи капитен "орлова", поникао у Црвеној звезди и дебитовао већ као "клинац", носио је и капитенску траку и постигао важне голове, да би потом отишао у Италију где је наступао за Лацио и Интер.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари