Милојевић: Можда сам погрешио са странцима

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА У ХУМСКОЈ ИЗГУБИЛА ДЕРБИ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА (2:0)

          ЦРВЕНА звезда је поражена у гостима од Партизана са 2:0, у деветом колу Супер лиге Србије.

         Њен тренер Владан Милојевиће се и није и јесте вадио:

         – Пробали смо да изненадимо Партизан са другачијом фомацијом, да контролишемо простор и лопту. Било је пар сегмената када смо радили добре ствари и оно што смо желели, али онда не центрирамо како треба... Ја сам најодговорнији.

         По завршетку утакмице новинари су морали да пролазе атлетском стазом до Клуба спортиста на конференцију, а ту је морао да прође и Милојевић, поред једне од фракције навијача Партизана задржане после утакмице. 

         Милојевић се новинарима накнадно обратио испред свлачионице:

         – Није лепо и пријатно кад изгубите дерби, борбу за престиж. Професионалци смо и мораћемо што пре ово да заборавимо. Треба да размишљамо о наредним утакмицама – навео је тренер црвено-белих.

          Милојевић је честитао Партизану на победи.

         Није био сагласан да је тактика у утакмици против Партизана била дефанзивна. Звезда није имала шут у оквир гола:

         – Статистика не лаже. Било је ситуација које смо могли другачије да решимо. Зашто нисмо... Статистика није добра и морамо да видимо који су узроци. Видећемо... Пробаћемо да нађемо решење.

         У тиму није било Хозе Антонија Кањаса.

         – Никада од мене нећете чути алиби. Ја сам одлучио ко ће играти. Неукусно је да причамо о томе. Можда је требало... Са оваквим резултатом, да могу да променим, ставио бих друге странце да играју. Имам велики проблем са тим – казао је Милојевић.

Панков: Срам нас било, све до једног

         – Срам нас било, све до једног. Све је то лепо, Лига шампиона, али дерби је посебно такмичење. Или би требало да то буде...

         Да ли је промена формације утицала на резултат?

         – И да је играо Родић, иста би формација била, Знате да некада играмо са тројицом позади. Боли све ово, ова статистика... Они су имали 12 шутева, ми само два. Нисмо шутнули у оквир гола, бар да смо намучили Стојковића...Стварно срамота!

         Како даље?

         – Њима свака част, али играће се још два или три дербија до краја сезоне, па ћемо да видимо ко је бољи.


 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари