Неки желе да им корона помогне да Ђоковићу не дају да игра на Australian Open

ПРИЖЕЉКУЈУ ДА ГА СКИНУ СА ТЕНИСКОГ ОЛИМПА И ДА ПОЧНУ ДА ПРАВЕ НОВОГ ФЕДЕРЕРА

* Ђоковић се у јуну заразио короном у Београду и прележао је болест, био дисциплинован у лечењу, био у изолацији. Ликови из АТП не знају, већ нагађају, да ли се Ђоковић вакцинисао у Србији и када, као ни врсту вакцине коју је примио. Новак, наравно, то неће да им каже, јер види и осећа што и сви ми: врх АТП и руководство Гренд слем турнира у Мелбурну су крајње непријатељски настројени према њему и желе да га компромитују, омаловаже и сатанизују

* Ђоковић нема намеру да престане да игра тенис. Он жели да освоји још тениских турнира, пехара, да постави још рекорда и успут да победи и корону и тако успешно и славно, како је и започео и наредних година, оконча своју феноменалну, јединствену тениску каријеру

____________________________________________________

       Пише: Јово ВУКЕЛИЋ

       ЧЕЛНИЦИ професионалног удружења тенисера, тачније њихова организација Асоцијација тениских професионалаца (АТП) има већ дуже времена, чак и пре појављивања епидемије корона проблем како да с врха тениског трона уклони најбољег тенисера света Новака Ђоковића.

       Док се цео свет бори против ширења епидемије Ковида 19, што је главни циљ свих институција и организација, баш под тим изговором сада АТП покушава да искористи корону и Ђоковића елиминише са будућих највећих тениских турнира, јер се није вакцинисао.

       Ђоковић је засео на престо и годинама побеђује на већини највећих турнира и других такмичења, а није ни Британац, ни Американац, ни Француз, ни Шпанац, Немац… Зато Ђоковић смета представницима и заступницима највећих светских компанија, мултинационалних спонзора, јер они мисле да би са Надалом или Зверевом, Циципасом или неким другим тенисером са Запада остваривали још веће профите и продавали своје спортске производе и реквизите још успешније остварујући већи профит.

       А профит је смисао свега.

       АТП и њени руководиоци не знају сигурно да ли се Ђоковић вакцинисао, али и поред тога већ најављују његову елиминацију на Гренд Слем турнира у Мелбурну. Најављују са нескривеним задовољством његову елиминацију иако је Ђоковић највише, чак девет пута освојио тај престижни трофеј.

     

Да ли се цела породица Ђоковић

вакцинисала против Ковида 19

       А не знају, већ нагађају, да ли се Ђоковић вакцинисао у Србији и када, као ни врсту вакцине коју је примио.

       И да ли се цела породица Ђоковић вакцинисала овог лета, после турнира у Београду?

       Подсећамо, Ђоковић се у јуну заразио короном у Београду и прележао је болест, био дисциплинован у лечењу, био у изолацији. Тај факат као да су сви заборавили.

       Наравно, Ђоковић то неће да им каже, јер види и осећа што и сви ми: врх АТП и руководство Гренд слем турнира у Мелбурну су крајње непријатељски настројени према њему и желе да га компромитују, омаловаже и сатанизују.

       У томе им наравно највише помажу, као и до сада, британски медији.

       Тако смо стигли до ситуације да је АТП-у Ковид 19 постао савезник, а Ђоковић највећи непријатељ. Једино Ковид може, по мишљењу у АТП, победити Ђоковића и склонити га са тениских терена широм света.

       Тек онда би глобалистички врх био задовољан, мултинационалне компаније би славиле, а промоција и стварање неког новог Федерера би могла да почне неким великим ватрометом…

 Фотографија из Зворника све говори

о љубави Срба према Ђоковићу      

       Али, Ђоковић који има своје планове и амбиције у спортској каријери, нема намеру да престане да игра тенис, он је и даље најбољи тенисер данашњице, најуспешнији тенисер у протеклих више од десетак година.

       Он жели да освоји још тениских турнира, пехара, да постави још рекорда и успут да победи и корону и тако успешно и славно, како је и започео и наредних година, оконча своју феноменалну, јединствену тениску каријеру.

       Тако да нас чека узбудљив финиш ове борбе између великог шампиона и тениског рекордера Новака Ђоковића и ликова из АТП врха и света бизниса, који су у савезу чак и са Ководом 19!

       Наравно, ми навијамо да победи спортски победнички дух Србина Ђоковића.

https://izmedjusnaijave.rs/%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%b1%d1%80%d0%b8%d0%b3%d0%b0-%d0%b8-%d0%b4%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d0%bc%d0%b0-%d0%b0%d1%82%d0%bf-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%be-%d1%83%d0%ba%d0%bb%d0%be%d0%bd%d0%b8%d1%82/

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари