Вучић на Бадње вече са Србима на северу Црне Горе?

НАВОДНО ЈЕ ПАТРИЈАРХ ИРИНЕЈ БЛАГОСЛОВИО ТУ НАМЕРУ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ

Срби у Пљевљима бране своју цркву и светиње

* Андрија МАНДИЋ: То би била снажна и моћна порука нама Србима да останемо овдjе, затим порука цркви и велико охрабрење за све нас... Ако је информација тачна, и ја ћу сигурно бити тамо гдје и Вучић. Ако дође, биће то једно од најбројнијих налагања бадњака, без обзира који град буде у питању

_______________________________________________________________

        ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић, уз благослов Његове светости патријарха српског Иринеја, провешће Бадњи дан са Србима на сјеверу Црне Горе, незванично сазнаје "Блиц".

        Према информацијама листа, Вучић ће присуствовати налагању бадњака, што је још једна прилика за указивање на јединство српског народа у очувању српских светиња и српске цркве.

        "Ако заиста оде, не очекују се његови политички говори, али се очекује присуство огромног броја Срба из Црне Горе", навео је извор "Блица".

        У тексту је наглашено да је о одласку Вучића у Црну Гору било речи приликом његовог недавног састанка са патријархом Иринејом, који га је благословио да то учини.

        Један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић рекао је да нема информацију о доласку Вучића у Црну Гору.

        "Ако је то тачно, то би био велики дан за Србе у Црној Гори и опште српско јединство које су наши сународници исказивали претходних дана. Радовао бих се када би прва адреса међу изабраним представницима српског народа дошла и наложила бадњак негде у Црној Гори. То би била снажна и моћна порука нама Србима да останемо овдjе, затим порука цркви и велико охрабрење за све нас", рекао је Мандић.

        Мандић је додао да ће, ако је информација тачна, и он сигурно бити тамо где и Вучић.

        "Ако дође, биће то једно од најбројнијих налагања бадњака, без обзира који град буде у питању", поручио је Мандић.

        (Срна)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари