Балкан губи Други светски рат –главу дижу и „велика Албанија“ и „велика Хрватска“, Немачка је главна у ЕУ

ЕКСПЕРТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ЏЕВАД ГАЛИЈАШЕВИЋ: НАМЕРА ХРВАТСКЕ ДА ПРАВИ БАЗУ НА КиМ - УДАР ЈЕ И НА КОСОВО*

* ГАЛИЈАШЕВИЋ за Ново Јутро ТВ Пинк: Хрватска није самостална и овакве радње не ради из своје памети. Да, тако храни своју србофобију, али иза овога стоје покровитељи који нас пред 9. мај - дан побједе над фашизмом - подсјећају да фашизам није поражен!

* Други реликт је НДХ! Усташка Хрватска. Јел` то имамо на дјелу? Имамо то на дјелу!  Још само да Бугари отворено затраже дио Македоније, па да схватимо да је цјела прича о Титу и партизанима била лаж. Ми смо тај рат од нациста дефинитивно изгубили. И Украјина је нацистичка. Погледајте прибалтичке земље - и оне су нацистичке

_______________________________________________________

       ЕКСПЕРТ за безбедност Џевад Галијашевић оценио је да је најава Хрватске да ће правити базу на Косову* је удар на регионалну стабилност и међудржавне односе.

       У програму ТВ Пинк Ново Јутро додао је и да је то удар на безбедност самог самопроглашеног Косова. Па у наставку указао:

       - То није зато што је Хрватска битна, будући да је она европски просјак и задња европска држава, поред Бугарске, те не представља никог и ништа. Она на оваквим мјерама и учешћем у оваквим политикама храни свој усташки менталитет и неоусташку агенду, будећи неоусташке амбиције. 

       - Хрватска није самостална и овакве радње не ради из своје памети. Да, тако храни своју србофобију, али иза овога стоје покровитељи који нас пред 9. мај - дан побједе над фашизмом - подсјећају да фашизам није поражен!

       - На Балкану смо изгубили Други свјетски рат и ваљда то видимо послије 70 година. Шта су реликти Другог свјетског рата и Хитлерове политике на Балкану? Велика Албанија! Јел` имамо приче о "великој Албанији" и приче западних сила да се она успостави. 

       - Други реликт је НДХ! Усташка Хрватска. Јел` то имамо на дјелу? Имамо то на дјелу! Још само да Бугари отворено затраже дио Македоније, па да схватимо да је цјела прича о Титу и партизанима била лаж. Ми смо тај рат од нациста дефинитивно изгубили. 

        И Украјина је нацистичка. Погледајте прибалтичке земље - и оне су нацистичке. 

       - Погледајте све државе које су наводно изгубиле рат - Њемачка је поново најмоћнија у Европи. Французи су поново полтрони Њемачке. `Петенова влада` сједи у Паризу. Британци су побјегли на своје острво и понекад нам пошаљу своје специјалне јединце да нам буде још горе, да случајно не примјете да Руси извирују или желе нешто да раде и да нас још више окрену да мрзимо Њемце - да нам буде што теже и да у неком будућем одмјеравању будемо инструменти британских интереса на Балкану. 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари