Звезда у Пиреју добила Ожеговића

Црвено-бели изгубили са 2:1 у пријатељском мечу којим је Олимпијакос прославио дуплу круну

          СЛАВЕЋИ "дуплу круну" у овогодишњој сезони, фудбалери Олимпијакоса из Пиреја одиграли су на стадиону Караискакис пријатељски меч са Црвеном звездом и победили са 2:1.

          Утакмица је одиграна пред око 30.000 навијача. Грчки шампион је повео голом Диога у 20, а на 2:0 повећао је Аријел Ибагаза у 25. минуту.

          Једини гол за Звезду постигао је млади резервиста Огњен Ожеговић у 76. минуту.

          "Пресрећан сам због гола који сам постигао у овом сјајном амбијенту, пред пуним стадионом. Нисам много играо за сениорску екипу, тако да сам био изузетно мотивисан и жељан игре. Поготово ми млађи играчи немамо прилику да често играмо на оваквом стадиону и пред овим навијачима. Зато не могу да опишем своје узбуђење поводом тога", рекао је Ожеговић.

          "Планирам, додао је, да и даље наставим добро да радим, да тренирам максимално и да стрпљиво чекам своју шансу да заиграм у првом тиму".

          ОЛИМПИЈАКОС: Даскалакис, Мањатис, Модесто, Мелберг, Пападопулос, Ибагаза, Казим Ричардс, Орбаиз, Мираљаш, Моње, Диого. Играли су још: Међери, Фејса, Макун, Абдун, Фетфацидис, Папазоглу, Ђебур, Тороцидис, Потуридис, Фустер, Холебас, Керол

          ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Вешовић, Михајловић, Тошић, Петковић, Каду, Миливојевић, Пашеко, Мирић, Милуновић, Перовић. Играли су још: Весић, Ђуричковић, Ожеговић, Крнета, Асамоа, Стојковић, Младеновић и Максимовић

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари