Звезда слабија и од последњег

Кошаркаши црвено-белих изгубили и од Хелиоса у Домжалама (88:79)

  • Ослабљени неиграњем најбољег шутера Адама Морисона и Петра Поповића, Београђани су се доста мучили у нападу, али им је много већи проблем представљала неорганизована и пуна грешака игра у одбрани

        ДОМЖАЛЕ,  (ФоНет) - У седмом колу регионалне Јадранске лиге, кошаркаши Црвене звезде изгубили су у Домжалама у Словенији од Хелиоса резултатом 88:79 (27:23, 16:18, 19:17, 26:21).

        Словеначкој екипи то је била прва победа у сезони, док су црвено-бели доживели пети пораз, уз само две победе и налазе се на десетом месту.

        Против једне од најслабијих екипа у лиги, Црвена звезда је одиграла доста слабо и заслужено је изгубила. Од почетка до каја сусрета црвено-бели су "јурили" предност домаћина, која је износла између три и девет поена, али нису успели да направе преокрет.

        Ослабљени неиграњем најбољег шутера Адама Морисона и Петра Поповића, Београђани су се доста мучили у нападу, али им је много већи проблем представљала норганизована и пуна грешака игра у одбрани. Кошаркаши Хелиоса постигли су доста лаких поена и на крају су стигли до прве победе у Јадранској лиги.

        После овог пораза, очигледно је да шефа стручног штаба црвено-белих Светислава Пешића чека мукотрпан посао стварања снажне екипе, која ће играти са много мање осцилација и доста више самопоуздања.

        Хелиос: Беседић 3, Персон, Јефтић 4, Марковић, Пашалић 23, Чебулар, Бубнић 21, Горјанц, Петровић 4, Чрешнар 2, Геј 14, Препелић 17.

        Црвена звезда: Човић 6, Цветковић, Марковић 2, Лазић, Недовић 13, Лешић 20, Суботић 11, Николић 11, Милутиновић 12, Б. Поповић 4, П. Поповић.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари