Звезда почела припрема за Супер лигу Србије

ТРЕНИНГ ПОЧЕО БЕЗ КИРОВСКОГ И МУДРИНСКОГ КОЈИ СУ БИЛИ НА САСЛУШАЊУ У ПОЛИЦИЈИ

         ФУДБАЛСКИ клуб Црвена звезда започео је данас припреме за пролећни део Супер лиге Србије, а на „Маракани“ су се појавили сви играчи, осим Огњена Мудринског и Александра Кировског, који су морали на саслушање у крушевачку полицију због инцидената на утакмици са Енглеском.

         Та два играча су позвани у полицију како би дали допунске изјаве због сукоба на мечу младих селекција Србије и Енглеске у баражу за Европско првенство 16. октобра. На прозивци тренера Александра Јанковића није био ни Бразилац Каду Мендеш који ће током дана допутовати из Бразила.

         На „Маракани“ су се окупила 32 фудбалера, од укупно 35 на којих за сада рачунају црвено-бели, пошто Црвена звезда тренутно нема финансијских могућности за појачања. На почетку припрема Звезда је добила појачања у стручном штабу пошту су у клуб стигли нови кондициони тренер Владимир Чебзановић, као и Братислав Живковић, помоћник главног тренера.

         У односу на крај првог дела сезоне црвено-бели имају ново руководство на челу са председником Драганом Џајићем и спортским директором Зораном Стојадиновићем, који су заједно са потпредседником Небојшом Човићем присуствовали прозивци.

         На списку играча налазе се: Голмани: Бајковић, Кировски, Весић, Дмитровић.

         Играчи: Пантић, Ненадић, Спајић, Крнета, Максимовић, Микић, Јовановић, Младеновић, Симић, Рељић, Мијовић, Стојковић, Луковић, Мијаиловић, Димитријевић, Лазовић, Милијаш, Каду, Миливојевић, Мирић, Савићевић, Вешовић, Ђуричковић, Чикић, Михајловић, Бабаљ, Касалица, Милуновић, Асамоа, Мудрински, Ожеговић.

         Након уводног састанка, црвено-бели су одрадили тренинг на помоћном терену испод северне трибине, који је био отворен за све чланове клуба.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари