Звезда лако против последњег

Црвено-бели кошаркаши победили Златорог у гостима (70:56), али остали на десетом месту

  • Од средине треће четвртине црвено-бели су стекли двоцирену предност и до краја нису имали никаквих проблема да је сачувају

          ЛАШКО, (ФоНет) - У првој утакмици 17. кола регионалне Јадранске лиге, кошаркаши Црвене звезде савладали су у Лашком екипу Златорога резултатом 70:56 (12:13, 20:14, 24:17, 14:12) и са учинком од шест победа и 11 пораза остали на десетом месту.

          Разлика у квалитету између екипе коју предводи Светислав Пешић и последњепласираног Златорога била је видљива у сваком тренутку и осим средином прве четвртине, када су били пет минута без коша, црвено-бели су потпуно контролисали меч.

          Утакмица је, поготово у првом полувремену, била доста неквалитетна и играчи оба тима су правили грешке у серијама. У другом полувремену су играчи Црвене звезде, међутим, успели да консолидују игру и да смање број изгубљених лопти и то се одмах одразило на резултат.

          Од средине треће четвртине црвено-бели су стекли двоцирену предност и до краја нису имали никаквих проблема да је сачувају.

          У наредном колу, Црвена звезда ће у Загребу играти против Цедевите.

          Златорог: Шкифић 16, Бродник 5, Л. Лапорник 8, Николић, Вујасиновић 1, Омић 12, М. Лапорник, Димец 2, Атанацковић 2, Мали, Груев 10, Стрнад.

          Црвена звезда: Човић, Илић 10, Лазић 3, Недовић 6, Лешић 7, Суботић 3, Николић 2, Васић 2, Томас 6, Милутиновић 15, Б. Поповић 6, П. Поповић 12.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари