VIP ложа „Маракане“ после Звездиног тријумфа

ПРЕКИД ДУГОГОДИШЊЕ ДОМИНАЦИЈЕ ПАРТИЗАНА,

У СВЛАЧИОНИЦИ ЗВЕЗДЕ ПРОСЛАВЉЕН УЗ ТРУБАЧЕ

        Не само навијача, велики број бивших фудбалера Црвене звезде окупио се у недељу на „Маракани“ и присуствовао утакмици у којој је њихов клуб прекинуо дугогодишњу доминацију Партизана.

        VIP ложа стадиона у Љутице Богдана заиста је била VIP: Станковић, Видић, Пантелић, Жигић, па и старији асови, Петровић, Мркела, Савић, све до председника Џајића...

        Прочитајте шта су, за „Спортски журнал“, рекли после тријумфа над ОФК Београдом.

        Дејан Станковић: „Феноменалан је осећај што се титула враћа на Маракану. Честитке црвено-белима на освојеном пехару“.

        Марко Пантелић: „Пресрећан сам. Титула је у правим рукама. Играчи су и сјајном партијом против ОФК Београда потврдили зашто су на лидерској позицији. Честитам мојој Црвеној звезди на освојеној титули“.

        Милан Бишевац: „Леп осећај после шест година доћи до титуле. Није било лако, са свим проблемима који су задесили клуб. Ипак, навијачи и играчи су показали карактер. Сви се боље осећамо када је Звезда првак, а играчи који су ту имају квалитет и за Европу, мада ће бити потребна појачања и доза среће“.

        Немања Видић: Без коментара.

        Митар Мркела: „Амбијент на Маракани био је сјајан. Играчи Црвене звезде су добрим партијама заслужили да титула, после шест година, буде у њиховим рукама. Као некоме ко је, својевремено, поносно носио црвено-бели дрес, драго ми је да је Звезда шампион“.

        Владимир Петровић: „Навијачи су још једном показали да су идеалан 12. играч. и апсолутно су заслужили да њихова безусловна верност буде награђена. Честитам играчима и стручном штабу Црвене звезде, направили су велики корак, је се, на крају, у историји сваког клуба највише броје освојене титуле“.

        Павле Нинков: „Срећан сам што је Црвена звезда шампион после много времена. Једино ми је криво што нисам део овог тима, али нема везе. Можда нам је недостајало мало више среће у претходним сезонама, када смо губили на глупим грешкама“.

        Срђан Мијаиловић: „Феноменално се осећам! Пресрећан сам због титуле. Помало ми је криво што нисам учествовао, иако сам до пре две сезоне носио црвено-бели дрес“.

        Никола Жигић „шмугнуо“ је новинарима и у друштву још неколико бивших играча пожурио до свлачионице, где је честитао играчима и придружио се слављу уз трубаче.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари